Καλεσμένοι στο «Πρωινό» βρέθηκαν ο Γιώργος Παπαδάκης και η συμπαρουσιάστριά του στο «Καλημέρα Ελλάδα» Μαρία Αναστασοπούλου.

Οι φιλοφρονήσεις μεταξύ Παπαδάκη και Αναστασοπούλου δεν έλειψαν, με τον παρουσιαστή να εξηγεί ότι το κανάλι του άφησε το ελεύθερο να επιλέξει εκείνος το αν θέλει η όχι να έχει κάποιον άλλον δημοσιογράφο στο πλευρό του, να εκθειάζει την Μαρία Αναστασοπούλου και να λέει στο τέλος ότι θα της δώσει και το... δαχτυλίδι, όταν θα θελήσει να βρεθεί πίσω από τις κάμερες ή να αποσυρθεί. «Θα είναι η διάδοχός μου και το λέω με το χέρι στην καρδιά», είπε ο δημοσιογράφος. Δεν διευκρίνισε βέβαια αν αυτό θα γίνει σε ένα, δύο, πέντε, δέκα ή περισσότερα χρόνια.


Γιώργος Παπαδάκης: Πώς επέλεξε τη Μαρία Αναστασοπούλου για συμπαρουσιάστρια

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε ότι εκείνος επέλεξε την Μαρία Αναστασοπούλου και έκανε τη σχετική προσέγγιση. «Κάναμε μια συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και τέθηκε το θέμα αν πρέπει να έρθει άλλο πρόσωπο. Μου έκανε την τιμή ο ΑΝΤ1 και μου λέει ''Αυτή είναι υπόθεση δική σου. Εσύ θα βρεις το πρόσωπο, θα μιλήσεις μαζί του και θα το φέρεις στον ΑΝΤ1″».

Εκθείασε επίσης την Μαρία Αναστασοπούλου ως την καλύτερη δημοσιογράφο-παρουσιάστρια που έχει βρεθεί στο πλευρό του. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσες κυρίες έχουν περάσει από την εκπομπή, αλλά ναι, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι η πιο σημαντική παρουσία που είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω την ανάγκη να δώσω όσο περισσότερο χώρο σε αυτό το κορίτσι».

Η Μαρία Αναστασοπούλου από την πλευρά της μίλησε για τη χημεία και συνεννόηση που υπάρχει μεταξύ τους, ότι δεν χρειάστηκε να κάνουν ούτε μια πρόβα και ότι μετά τα πέντε πρώτα λεπτά εκπομπής τη Δευτέρα δεν υπήρχε άγχος για το πώς θα κυλήσει η εκπομπή αλλά και η συνεργασία.

«Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι έρχομαι στον ΑΝΤ1», σημείωσε η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε: «Τα περισσότερα άσχημα. Δεν θα σε αφήνει να μιλάς, θα λες μόνο το δώρο»…».

Η Μαρία Αναστασοπούλου αποκάλυψε επίσης ότι είχε επικοινωνία με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον δημοσιογράφο στο πλευρό του οποίου βρισκόταν επί χρόνια στον ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι επικοινώνησαν τόσο πριν από τη δική του πρεμιέρα όσο και πριν από τη δική της και ότι οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές.