Αναστάτωση προκάλεσε στον ΣΚΑΪ η ανακοίνωση της ρεπόρτερ Γεωργίας Λαγού περί αποχώρησής της από το κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι η δηµοσιογράφος, που είχε πάρει µεταγραφή από το Open του Ιβάν Σαββίδη, θέλησε να ανοίξει ένα καινούργιο επαγγελµατικό κεφάλαιο µε τη µετακόµισή της στον ΑΝΤ1 και την υπό σύσταση βραδινή εκποµπή της Μαρίας Αναστασοπούλου, για την προετοιµασία της οποίας σας είχε ενηµερώσει αποκλειστικά η στήλη.

Πρόκειται για µια απώλεια που µετράει... διπλή, δεδοµένης της προεκλογικής περιόδου, ενώ ήδη αναζητούνται λύσεις για την αντικατάστασή της, αρχικά εκ των έσω. Την ίδια στιγµή, το νέο concept που θα κληθεί να φέρει εις πέρας η δηµοσιογράφος και συµπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη εξακολουθεί να στελεχώνεται µε πρόσωπα µέσα από τον τηλεοπτικό σταθµό του Αµαρουσίου, µε τους γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις να διαµηνύουν ότι µια πιθανή επιτυχία θα της ανοίξει διάπλατα την πόρτα των κεντρικών σχεδιασµών για τη µετα-Παπαδάκη εποχή και όχι µόνο. Μάλιστα, σύµφωνα µε τους ίδιους κύκλους, δεν αποκλείεται η εκποµπή, που εκτός απροόπτου θα ονοµάζεται «Αρένα», να κάνει πρεµιέρα ακόµα και πριν από το αρχικό χρονοδιάγραµµα.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 13 Μαΐου 2023.