Μύλος γύρω από το όνομα της Μαρίας Αναστασοπούλου. Η παρτενέρ του Δημήτρη Οικονόμου στο «Σήμερα» του ΣΚΑΪ φέρεται να συζήτησε το προηγούμενο διάστημα με τον Γιώργο Παπαδάκη, προκειμένου να ιχνηλατηθεί το τοπίο για τη συνεργασία τους στην εκπομπή «Καλημέρα, Ελλάδα».

Μεταξύ άλλων, στο τραπέζι έπεσε και το ζήτημα του ρόλου που θα έχει στην εκπομπή, καθώς και το μέλλον της μετά την αποχώρηση του έμπειρου παρουσιαστή.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, στον τηλεοπτικό σταθμό του Νέου Φαλήρου έδειχναν έτοιμοι να λύσουν την εκκρεμότητα της ανανέωσης του συμβολαίου της (κάτι που θα προτιμούσε και η ίδια), ενώ ανάμεσα στα σενάρια που ακούστηκαν είναι να αναλάβει τη ζώνη που θα ακολουθεί τους «Αταίριαστους», με πιθανό συμπαρουσιαστή τον Γιάννη Πιτταρά, το όνομα του οποίου έχει πέσει εσχάτως στο τραπέζι του Βασίλη Παπαδρόσου και της Εύης Κουτσαυτάκη.

Οσο για την πολύ πρωινή ζώνη, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ακη Παυλόπουλου, τότε στον ΣΚΑΪ επεξεργάζονται το ενδεχόμενο να ξεκινά ο ίδιος στις 5 μαζί με τη Λένα Φλυτζάνη και στη συνέχεια να συμπορεύεται από τις 7 και μετά με τον Δημήτρη Οικονόμου.