Την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Πρωινό» σχολίασε η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και η Ελεονώρα Μελέτη θυμήθηκε μια παρόμοια κατάσταση που είχε ζήσει η ίδια στο παρελθόν.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη διένεξη μεταξύ της Δούκισσας και του Γιώργου Λιάγκα και εξήγησε πώς βλέπει τη στήριξη από την πλευρά του καναλιού προς εκείνη.

«Εγώ δεν έχω ξαναδεί αποχώρηση, ουσιαστικά διάσπαση μιας ομάδας και να βγαίνει ο σταθμός και να λέει "ναι, όντως συμβαίνει αυτό, δεν θα μπορούσε να οδηγηθεί κάπου αυτή η συνεργασία, αλλά παραμένει ένα αγαπητό μέλος η Δούκισσα". Παρά την απόφαση αυτή, που φέρνει ανατροπές και ζαλάδες, η Δούκισσα έχει μια στήριξη σε όλο αυτό», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος δήλωσε: «Μπορείς και το κάνεις. Νομίζω ότι δεν είμαστε όλοι σε θέση για κάτι τέτοιο, με την έννοια να διαλύσεις μια εκπομπή, στην οποία σε έχει τοποθετήσει το κανάλι και με δική του απόφαση, να φεύγεις και το κανάλι να λέει "δεν πειράζει, φύγε, σε κρατάμε"».

Η Ελεονώρα Μελέτη τότε, θυμήθηκε ένα παρόμοιο περιστατικό που είχε ζήσει και η ίδια στο παρελθόν.

«Έχει ξαναγίνει όλο αυτό. Τα κανάλια θέλουν οι εκπομπές να πηγαίνουν καλά και να υπάρχει ειρήνη και ομαλότητα. Κι εγώ είχα κάτσει έναν μήνα σε μία εκπομπή, στην οποία είχαν φύγει όλοι κι είχα μείνει μόνη μου. Είπα "φεύγω, δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα". Δεν γίνεται να σου πει ένα κανάλι να κάτσεις, όταν βλέπει ότι δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους», σχολίασε.

«Μου έχει συμβεί. Με έχει κοιτάξει άνθρωπος και μου είπε ότι δεν κάνω για τηλεόραση. Δεν είναι δική του δικαιοδοσία να στο πει. Εσένα δεν είναι ο ρόλος σου να μου πεις αν εγώ μπορώ», συμπλήρωσε.