Στο σημερινό live show του J2US, λίγο μετά την εμφάνιση του DJ Pitsi και του Στέφανου Πιτσίνιαγκα στο stage, σειρά είχε η κριτική από την επιτροπή. Μόλις έφτασε η ώρα της Βίκυς Σταυροπουλου, ο Νίκος Κοκλώνης την διέκοψε και ξεκίνησε να εκθειάζει την Δέσποινα Βανδή αφού όπως είπε δεν την είχε ξαναδεί ποτέ του πιο όμορφη από ότι ήταν στο σημερινό live.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης είπε: «Συγγνώμη που διακόπτω αν και δεν θέλω να λειτουργήσει αυτό εναντίον της Καίτης και της Βίκυς. Δέσποινα, κορίτσι μου, πόσο όμορφη είσαι σήμερα. Δεν μπορώ, δεν σε έχω ξαναδεί ποτέ πιο όμορφη»

Εκείνη τη στιγμή, η Βίκυ Σταυροπούλου σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε στην Καίτη Γαρμπή, λέγοντάς της: "Εμείς πάμε να φύγουμε, δεν έχουμε θέση εδώ..."

Άφωνη η Βίκυ Σταυροπούλου στον αέρα με τηλεφώνημα: «Τι ντροπή θεέ μου!»

Λίγο πριν από την είσοδο του πρώτου ζευγαριού στο stage, το τηλέφωνο της Βίκυς Σταυροπούλου χτύπησε, με την ηθοποιό και κριτή του σόου να το σηκώνει και να μιλάει με τη μαμά της!

«Μαμά; Η μαμά μου! Μαμά, είμαστε στον αέρα… Σε φιλώ καλέ. Γειά σου μαμά! Φιλιά από τον Νίκο έχεις, μαμά. Τι ντροπή! Είσαι κούκλος, λέει, γεια» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου στον αέρα της εκπομπής.


«J2US – Άντζελα Δημητρίου: «Καίτη μου, ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;»

Μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο ανέβηκε η Άντζελα Δημητρίου στη σκηνή του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, στο πρόγραμμα του Alpha. Οι δυο τους ερμήνευσαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη, «Τατουάζ».

Αμέσως μετά ο παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης παρέδωσε το διαγωνιζόμενο ζευγάρι στην επιτροπή και τον λόγο πήρε μετά τον Σταμάτη Φασουλή η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού σόου, όμως, παρατήρησε μια μικρή διαφορά στην αύρα που έφερε στη σκηνή η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού.

«Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του! Γιατί κάτι έχει. Kάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή με την τραγουδίστρια να παίρνει τον λόγο και να απαντά. «Όχι, μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;».

«Απολύτως τίποτα. Αυτά είναι τα μυστικά μεταξύ μας» συμπλήρωσε η Καίτη Γαρμπή για να κλείσει το θέμα στο J2US…

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση ως Δημήτρης Παπαμιχαήλ και Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σκηνή

Το ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι «Ήτανε κάποιος άνθρωπος», με την Ιλάειρα Ζήση να κλέβει τις εντυπώσεις τόσο με τις τραγουδιστικές της ικανότητες όσο και με τη σκηνική της παρουσία.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η αγαπημένη του δέχτηκαν πολύ καλά σχόλια από τους κριτές, ωστόσο η Δέσποινα Βανδή, θέλησε να τους προκαλέσει, ζητώντας τους της επόμενη φορά να τραγουδήσουν έναν τραγούδι με θυμό για να δουν την απόδοσή τους.

«Έχετε πολύ φάση εσείς οι δύο, σας βλέπω και στα βίντεο… τι να πω. Είστε μέσα σε μια ροζ τσιχλοφουσκα. Σκέφτομαι ώρες ώρες όταν σας βλέπω, θα ήθελα πραγματικά να σας δω πως θα μπορούσατε να αποδώσετε σε ένα τραγούδι με θύμο και ένταση ή θα βγουν και αυτά με μέλια;», σχολίασε η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε βίντεο