Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις εξελίξεις της δημοφιλούς σειράς «Σασμός».

Με αφορμή τον επικείμενο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, ο ηθοποιός μίλησε και για τον έρωτα του Αστέρη και της Αργυρώς, που παραμένει άσβηστος, παρά το γεγονός ότι τους χωρίζει μία δολοφονία.

«Σήμερα είναι ο γάμος. Επιτέλους, έπειτα από τόσα χρόνια γίνεται αυτό που πάντα ζητούσε ο Μαθιός. Δεν χωράνε λύπες, μόνο χαρές. Για να γίνει ενδιαφέρον ένα έργο τέχνης χρειάζονται και οι λύπες», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Απαντώντας στο αν ο δολοφόνος του Στεφανή πρόκειται να αποκαλυφθεί στη σειρά, επισήμανε: «Το κοινό γνωρίζει, επομένως έχει μαθευτεί. Τώρα το θέμα είναι πότε θα αρχίσει ο φονιάς να γίνεται γνωστός και στους άλλους ήρωες. Η σχέση με τη Βασιλική θα κλονιστεί, αν κάποια στιγμή έρθουν στο φως κάποια μυστικά. Σίγουρα θα αλλάξουν οι σχέσεις. Θα γίνουν φονικά και πολλές ανατροπές. Με έχουν ενεργοποιήσει στο ρόλο μου το φως και το σκοτάδι».

Τέλος, ο πρωταγωνιστής του Σασμού έκανε μία αποκάλυψη για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και σημείωσε ότι η αγάπη είναι αυτή που θα τους ενώσει ξανά.

«Είναι πολλά που τους χωρίζουν, όμως η αγάπη είναι αυτή που τους ενώνει και είναι πιο δυνατή απ' όλα», είπε χαρακτηριστικά.