Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
pagoni
Media

Ματίνα Παγώνη: Η έκπληξη που της έκαναν Χασαπόπουλος και Βούλγαρη στο MEGA - «Έχω μείνει» - «Πάμε Βίσση να το γιορτάσουμε;»

Με αφορμή το γεγονός ότι η Ματίνα Παγώνη είχε την Τρίτη την ονομαστική της εορτή οι δύο δημοσιογράφοι του Mega της ετοίμασαν μια… έκπληξη

Είναι γνωστή η θερμή «σχέση» της Ματίνας Παγώνη με τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του MEGA, Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, καθώς στο παρελθόν έχουν καταγραφεί αρκετά «επεισόδια».

Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός ότι η Ματίνα Παγώνη είχε την Τρίτη την ονομαστική της εορτή οι δύο δημοσιογράφοι του Mega της ετοίμασαν μια… έκπληξη στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται η γιατρός.

«Δεν σας ευχηθήκαμε και ζητάμε συγγνώμη» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την Ματίνα Παγώνη να ενοχλείται από κάποιον «άγνωστο» που χτύπησε την πόρτα του ξενοδοχείου, στο οποίο διαμένει: «Πώς θα ανοίξω τώρα;».

Με την «άδεια» των δύο δημοσιογράφων η Ματίνα Παγώνη άνοιξε την πόρτα του ξενοδοχείου, όπου την περίμενε ο ανταποκριτής του Mega στη Θεσσαλονίκη, Θεολόγος Ηλιού, με μια ανθοδέσμη στα χέρια και ένα κουτί με τρίγωνα Πανοράματος, ενώ ακουγόταν στον «αέρα» το «ποιος να συγκριθεί μαζί σου» του Γιάννη Πάριου.

«Έχω μείνει, περιττό να σας το πω, ευχαριστώ πολύ με συγκινήσατε. Επιτέλους βλέπω αυτά τα ωραία μάτια» είπε η κυρία Παγώνη με τον Θεολόγο Ηλιού να της λέει «κι εγώ ήθελα να σας γνωρίσω από κοντά».

«Ταιριάζουμε πάρα πολύ. Μπορείτε να κλείσετε την κάμερα. Σήμερα το βράδυ τι κάνετε; Θέλετε να πάμε στη Βίσση;» συνέχισε ο δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη με την Ματίνα Παγώνη να του λέει ότι «έχουμε συνέδριο αγγειολόγων», με εκείνον να της απαντάει «εμείς μιλάμε για καρδιοπάθειες» και την γιατρό να ανταποδίδει με το «όλες οι γυναίκες θέλουν για τα μάτια τους».

Δείτε το βίντεο