Στο επεισόδιο του «Maestro» με τίτλο «Η Μεγάλη Χίμαιρα» και αφηγήτρια τη «Μαρία» μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τον πόνο που βιώνει εξαιτίας του κακοποιητικού συζύγου της, Χαράλαμπου, αλλά και για την αγωνία της για τον γιο της, Σπύρο.

Μετά το επεισόδιο, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, ακόμα μία εκπομπή ανέβηκε στο podcast της σειράς, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την ηθοποιό να συζητούν.

Οι δυο τους μίλησαν, μεταξύ άλλων, και για τη δυνατή τους φιλία που κρατά εδώ και πολλά χρόνια.

Ήρθαν κοντά την εποχή της σειράς «Ντόλτσε Βίτα» του 1995, όπου η Μαρία Καβογιάννη υποδυόταν την Ασπασία και ο Παπακαλιάτης τον Χάρη. Κατά τη διάρκεια του podcast του «Maestro» έκανα μια αναδρομή στο παρελθόν και μάλιστα αποκάλυψαν ότι το καλοκαίρι μετά το τέλος του «Ντόλτσε Βίτα» είχαν κάνει κοινές διακοπές στους Παξούς.

«Κατά καιρούς μου το στέλνουν στο Instagram και λέω "Θεέ μου, τι κάναμε;". Το θυμάσαι;», ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για μία από τις κοινές τους σκηνές στο «Ντόλτσε Βίτα».

«Πώς δεν το θυμάμαι! Ήταν η αρχή και η βάση μιας πολύ ωραίας και μεγάλης φιλίας», σχολίασε, με τη σειρά της, η Μαρία Καβογιάννη. «Και αν θυμάσαι, τότε, εκείνο το καλοκαίρι πήγαμε διακοπές στους Παξούς, στο σπίτι της μητέρας σου. Και τώρα πήγαμε ξανά για το "Maestro" στο σπίτι σου», πρόσθεσε.