Την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του «Maestro», με μια ανάρτηση στο Instagram, ανακοίνωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ειδικότερα, η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί στο Mega στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Διαβάστε ακόμα: Πρεμιέρα για την δεύτερη σεζόν του “Maestro” στο MEGA και στο Netflix

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξέφρασε τη χαρά του, ενώ θέλησε να «υπενθυμίσει» στη Μαρία Καβογιάννη το σχέδιό του για την ημέρα της πρεμιέρας.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τη σειρά και κάτω από αυτά εξήγησε στην ηθοποιό πως στις 16 Μαΐου, όλα τα μέλη της παραγωγής θα παρακολουθήσουν μαζί το πρώτο επεισόδιο στους Παξούς, καθώς θα βρίσκονται εκεί για γυρίσματα.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε: «Υπενθύμιση στη Μαρία Καβογιάννη. Μαρία μου;; Ήθελα απλά να σου πω το εξής: Μην κλείσεις κάτι για τις 16 Μαΐου… Είναι η πρεμιέρα μας. Και επειδή θα είμαστε όλοι μαζί Παξούς (για τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων), θα την δούμε από εκεί. Θα είναι στο νησί και η Χάρις, ο Φανης, η Κλέλια, ο Γιώργος, η Μαρίσσα, ο Ορέστης, ο Αντίνοος, η Στεφανία, ο Κώστας και η Τονια. Λογικά θα την δούμε την πρεμιέρα σε κάποια πλατεία όλοι μαζί με το συνεργείο και το νησί. (Αν δεν μας διώξουν οι άνθρωποι γιατί θα έχουν και τις δουλείες τους και εμείς δώστου κάθε λίγο και πάμε και κάνουμε γύρισμα). Μαρία ανυπομονώ να αρχίσουμε πάλι γυρίσματα και πάλι πρεμιέρα.. Στην Ελλάδα από το Mega και σε όλον τον κόσμο από το Netflix!!!… Σε αφήνω τώρα γιατί γράφω το τελευταίο μας επεισόδιο!! Πολλά φιλιά. Τα λέμε σύντομα. Υ.Γ. Βαριέμαι να στο γράψω τώρα όλο αυτό και στα Αγγλικά. Πάτα μετάφραση».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση και τις φωτογραφίες με τα στιγμιότυπα του «Maestro»: