Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
1-Maestro-twtter-gay-kiss
Media

Maestro: Το Twitter «υποκλίθηκε» στο πρώτο γκέι φιλί - Δείτε βίντεο

«Δόξα στον Παπακαλιάτη» - Η πρώτη ερωτική σκηνή μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών - Η Χάρις τραγούδησε το πετεινάρι και οι τηλεθεατές αναρωτιούνται πώς θα μεταφραστεί στο Netflix

Στο χθεσινό πέμπτο επεισόδιο του «Maestro » ο κρυφός έρωτας του Σπύρου με τον Αντώνη εκδηλώθηκε και οι τηλεθεατές είδαν την πρώτη γκέι ερωτική σκηνή στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ύστερα από 19 χρόνια. Τότε ο ηθοποιός είχε παρουσιάσει το πρώτο γκέι φιλί στο «Κλείσε τα μάτια», με αποτέλεσμα να επιβληθεί από το ΕΣΡ πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Χθες και σχεδόν ύστερα από δύο δεκαετίες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατέγραψε ξανά ένα τρυφερό φιλί και μία ερωτική σκηνή ανάμεσα σε δύο άνδρες.

Ο Σπύρος και ο Αντώνης, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από τον στενό τους οικογενειακό κύκλο, φαίνεται να ζουν έναν έρωτα τόσο έντονο που ρίχνει όσα εμπόδια ορθώνονται μπροστά τους.

Τα δύο αγόρια συναντήθηκαν για να κάνουν εξάσκηση στη σκοποβολή και ήρθαν ακόμα πιο κοντά, ενδίδοντας στον έρωτά τους. Το κοινό «χειροκρότησε» τους δύο πρωταγωνιστές Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο, αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, με ελάχιστους να αντιδρούν αρνητικά.

Δείτε βίντεο:Το «Maestro» έχει μπει στις καρδιές των τηλεθεατών και πήρε και το εισιτήριο για το Netflix, στο οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 19 Δεκεμβρίου.

Στο χθεσινό επεισόδιο, με τίτλο «La famiglia», αφηγητής ήταν ο σκληρός πατέρας της Κλέλιας, Φάνης Μουρατίδης.

Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter: