Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
1-maestro-mega-2
Media

Maestro: Στο φως το κρυμμένο μυστικό του Ορέστη – Η ανατριχιαστική σκηνή που έκανε το twitter να παραμιλά

Αποθέωση για ακόμα μια φορά στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς Maestro παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 24/11/2022 στο MEGA, με τις εξελίξεις να είναι για ακόμη μια φορά σοκαριστικές.

«Ναι, το έκτο επεισόδιο είναι η ιστορία του δικού μου ήρωα, του Ορέστη, προτού φτάσει στους Παξούς. Όλο του το παρελθόν και όλη του η πορεία από το 1995 μέχρι σήμερα. Είναι ένα ειδικό επεισόδιο και ως σενάριο και ως γύρισμα. Δηλαδή είναι αρκετά αλληγορικό, ειρωνικό και πολύ σκληρό κάποιες στιγμές. Διαφοροποιήθηκα και στις ατμόσφαιρες και στη φωτογραφία και στη θέση κάμερας. Όλα είναι πιο ωμά. Δεν έχω ξαναγυρίσει τέτοιο επεισόδιο και ήταν τρομερά ενδιαφέρον για εμένα», είχε πει χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Βήμαgazino για το χθεσινό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, στο νησί εμφανίστηκε η ισχυρή και πλούσια Αλεξάνδρα, η σύζυγος του Ορέστη, την οποία ενσαρκώνει η Στεφανία Γουλιώτη.

Δείτε ακόμη: Maestro: Η Στεφανία Γουλιώτη έκανε την είσοδό της στη σειρά και το twitter «υποκλίθηκε» στο ταλέντο της

Η ξαφνική της άφιξη προμηνύει θύελλες στις ζωές των πρωταγωνιστών κι ιδιαίτερα στη ζωή του Ορέστη, ο οποίος πάλευε για αρκετό καιρό να ξεφύγει από ένα παρελθόν που ήθελε να ξεχάσει. Ορέστης και Αλεξάνδρα έζησαν ένα δυνατό έρωτα, όταν ο πρώτος περνούσε μεγάλες αναταραχές στη ζωή του. Ο έρωτάς τους εξελίχθηκε γρήγορα και τελικά η Αλεξάνδρα έμεινε έγκυος. Ωστόσο δεν προχώρησαν όλα ομαλά με την κύηση και τα όνειρά τους γκρεμίστηκαν μονομιάς.

Η Αλεξάνδρα είχε κυστική ίνωση κι οι πιθανότητες για το μωρό της να έχει προβλήματα υγείας ήταν 50%. Η ίδια συντετριμμένη επέλεξε να διακόψει την εγκυμοσύνη της και να βάλει έναν ορό που θα σταματούσε την καρδιά του παιδιού. Αυτό σήμαινε πως για 24 ώρες θα κρατούσε μέσα της νεκρό το παιδί, κάτι που «έγραψε» στη ψυχή της

Την ίδια στιγμή ο Ορέστης έχασε μία σημαντική ευκαιρία για την καριέρα του σε μια ορχήστρα και τελικά αυτό σήμανε την αρχή του τέλους. Οι δύο τους άρχισαν να απομακρύνονται και σταδιακά ο Ορέστης ανακάλυψε πως η Αλεξάνδρα τον απατούσε.

Τελικά οι δυο τους πήραν χωριστούς δρόμους, μέχρι την άφιξη της Αλεξάνδρας στους Παξούς, μια εξέλιξη που ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Η ανατριχιαστική σκηνή

Σε μία από τις σκηνές, στο μεγάλο πλούσιο τραπέζι, ο Ορέστης σκέφτεται τη ζωή του και στην επόμενη σκηνή, δείχνει ότι τους έχει σκοτώσει όλους με ένα κηροπήγιο και στη συνέχεια απολαμβάνει μόνος του, μέσα στα αίματα, το φαγητό του.

https://tv.in.gr/uploads/20221125/075807_25_11_2022-00_03_in.gr.mp4?_=2