Στη συχνότητα του Mega προβλήθηκε χθες 24/11/2022 το βράδυ το έκτο επεισόδιο του «Maestro», της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που σύντομα θα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού το Netflix αγόρασε τα δικαιώματά της.

Δείτε ακόμη: Κλέλια Ανδριολάτου - «Έμαθα από την τηλεόραση ότι με πήραν στο Maestro»

Το έκτο επεισόδιο του «Maestro» ήταν μία «παρένθεση» στην ιστορία της σειράς. Ήταν ένα επεισόδιο σαν μία ανεξάρτητη ταινία, η οποία αφορούσε τη ζωή του «Ορέστη», τον οποίο υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, πριν εκείνος πάει στους Παξούς. Πρόκειται για ένα ανατρεπτικό επεισόδιο, με τίτλο «Μουσικές καρέκλες», πολύ διαφορετικό απ' ό,τι είχαμε δει μέχρι τώρα, καθώς οι αποκαλύψεις που αφορούν τη ζωή του «Ορέστη» ήταν πολλές και καταλυτικές για τη συνέχεια.

Δείτε ακόμη: Maestro - Στο φως το κρυμμένο μυστικό του Ορέστη – Η ανατριχιαστική σκηνή που έκανε το twitter να παραμιλά



Η Στεφανία Γουλιώτη ως «Αλεξάνδρα» φτάνει στο νησί. Πρόκειται για την εν διαστάσει σύζυγο του «Ορέστη», η οποία τον αναζητεί στους Παξούς, και από εκεί και ύστερα οι τηλεθεατές παρακολουθούν μία σειρά από flashback, που αποκαλύπτουν το παρελθόν του «Ορέστη» και δικαιολογούν την απόφασή του να εγκαταλείψει την Αθήνα και να μετακομίσει στους Παξούς για να διδάξει μουσική.

Δείτε ακόμη: Maestro - Η Στεφανία Γουλιώτη έκανε την είσοδό της στη σειρά και το twitter «υποκλίθηκε» στο ταλέντο της

Maestro: Η splatter σκηνή που «κέρδισε» τους τηλεθεατές

Το επεισόδιο με τον τίτλο «Μουσικές καρέκλες» καθήλωσε από το πρώτο κιόλας λεπτό το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο το σημείο του επεισοδίου που σχολιάστηκε ιδιαίτερα ήταν η splatter σκηνή στο τραπέζι. Πρόκειται για μια σκηνή ιδιαίτερα ωμή και σκληρή, με την οποία το ελληνικό κοινό δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένο.

Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο, γιατί η σκηνή στην εξέλιξή της γίνεται σουρεαλιστική, σαν πραγματική σκηνή τρόμου. Σε αυτήν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ως «Ορέστης» φαντάζεται πως σκοτώνει όλους τους παρευρισκόμενους και ύστερα δειπνεί, έχοντας δίπλα του τα πτώματα.



Δείτε μερικά από τα σχόλια των χρηστών στο twitter:











Στο έκτο επεισόδιο της σειράς είδαμε σε guest ρόλους τον Χρήστο Λούλη και τον Αλέξανδρο Μυλωνά.

Το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου: