Την απέραντη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του γενικού διευθυντή Μέσων του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου, εκφράζει ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

Υπουργοί και βουλευτές με μηνύματά τους στα social media δηλώνουν σοκαρισμένοι και εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του. 

Ο Παναγιώτης Τζένος ήταν ένα άξιο παιδί, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις ΓεωργιάδηςΕξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον όμιλο των Παραπολιτικών, στον Γιάννη Κουρτάκη, στη σύζυγο του δημοσιογράφου και στο παιδί του. Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι ο Παναγιώτης Τζένος ήταν ένας εξαιρετικά εργατικός άνθρωπος.

«Ο Παναγιώτης Τζένος έκανε σπουδαία δουλειά και αφήνει πίσω τη σύζυγο και τον γιο του», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

«Γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια. Μου έκανε πάντα εντύπωση πόσο διαβασμένος ήταν στις συνεντεύξεις μας και το συζητούσα με τους συνεργάτες μου. Είχε γνώση και συγκρότηση. Ήταν ένας σοβαρός δημοσιογράφος», τόνισε από τη μεριά του στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης.

Σοκαρισμένος με τον θάνατο του Παναγιώτη Τζένου δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, στα Παραπολιτικά 90,1. 


Τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή. O επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης, τόνισε στα Παραπολιτικά 90,1 ότι ο Παναγιώτης Τζένος θα λείψει από τη δημόσια συζήτηση και τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Τα συλλυπητήρια στη σύζυγο του Παναγιώτη Τζένου και τους οικείους του εξέφρασε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί».

«Ο Παναγιώτης Τζένος ήταν μεγάλος δημοσιογράφος», δήλωσε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους  Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Υγείας, Θάνος ΠλεύρηςΕίπε πως είχε τη δυνατότητα να αναπτύσσει φιλικές σχέσεις.

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Αναζητούσε την αλήθεια»

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρβιτσιώτης, ο Παναγιώτης Τζένος υπερασπιζόταν την άλλη άποψη και αναζητούσε πάντα την αλήθεια.


«Δύσκολη ημέρα όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος και οικογενειάρχης», είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, για τον θάνατο του Παναγιώτη Τζένου.

Είπε πως ο Παναγιώτης Τζένος ήταν ένας ωραίος άνθρωπος και ένας καλός δημοσιογράφος.
«Ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου είναι ένα δύσκολο γεγονός», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, για τον θάνατο του Παναγιώτη Τζένου.

Εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του και στην οικογένεια των Παραπολιτικών.
Με συγκινητική ανάρτηση στο Facebook αποχαιρέτησε τον Παναγιώτη Τζένο ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Τον Παναγιώτη τον γνώρισα πριν από περίπου 12 χρόνια. Ένας πολύ καλός δημοσιογράφος, επαγγελματίας, ένας ξεχωριστός και καλοπροαίρετος αγωνιστής που πάνω απ’ όλα ήταν παλικάρι», τόνισε αρχικά ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας.

«Έμπαινε μπροστά»

«Ένας μεγάλος Ολυμπιακός, ένας άντρας με μεγάλα καρύδια, ένας γνήσιος αυθεντικός μάγκας, πάντα αισιόδοξος, που χωρίς δεύτερη σκέψη έμπαινε μπροστά στα δύσκολα, ακόμα και σε αυτά που φάνταζαν ακατόρθωτα και που στο τέλος πάντα κερδίζαμε και ήμασταν Νικητές. Ακόμα και ο Χάρος δεν πάλεψε μαζί του με μια αρρώστια, τον πήρε στιγμιαία μαζί του με μία ανακοπή. Συμβολικά μας λέει πολλά αυτό το τέλος για τη δύναμη του Παναγιώτη…», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Έφυγες πολύ νωρίς»

«Η Ανδριάνα, ο Γιάννης και όλοι οι δικοί του άνθρωποι πρέπει να είναι περήφανοι για τον Παναγιώτη και να συνεχίσουν τη ζωή τους εμπνευσμένοι από τις αρχές του και τη γενναιότητα που τον διέκρινε. Έφυγες πολύ νωρίς… Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες, φίλε μου, και να είσαι σίγουρος ότι θα παραμείνω ο άνθρωπος που αγαπήσατε, χωρίς να αλλάξω τίποτα, όπως μου το ζήτησες στο τελευταίο μήνυμα που μου έστειλες πριν από λίγες μέρες…», σημείωσε στο τέλος της ανάρτησής του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.



«Κάθε απώλεια ζωής έχει το ιδιαίτερο βάρος της, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο», όπως ο Παναγιώτης Τζένος, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης. Είπε πως ο Παναγιώτης Τζένος είχε καλή κατανόηση της κοινωνίας.

«Ο Παναγιώτης Τζένος είχε πληθώρα καλοσύνης», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 η ευρωβουλευτής της Ν.ΔΕλίζα Βόζενμπεργκ.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έστειλε το δικό του, συλλυπητήριο μήνυμα. «Η οικογένεια των "Παραπολιτικών" έχασε χθες έναν δικό της άνθρωπο, τον γενικό διευθυντή του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένο. Με καταγωγή από την Αχαΐα, εισήχθη στη Νομική Σχολή, αλλά σύντομα τον κέρδισε ο χώρος του Τύπου. Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια των Παραπολιτικών εξέφρασε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Χάρης Θεοχάρης, στην εκπομπή «Εκείνη και εγώ» με τους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα.

«Σοκαρίστηκα με την απώλεια του Παναγιώτη Τζένου», δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος 
στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Εκείνη και εγώ» με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα.


Τα tweets και οι αναρτήσεις στο Facebook


Έφυγε πρόωρα και ξαφνικά ένας άριστος οικογενειάρχης, ένας καλός δημοσιογράφος, ένας φίλος. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ανδριάνα και στον γιο τους Γιάννη. Κουράγιο και δύναμη. Είμαστε όλοι στο πλάι τους.

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Μώραλης στις Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023