Με ένα καυστικό σχόλιο απάντησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου στα σχόλια του Αντώνη Κανάκη που αφορούσαν την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» αναφέρθηκε στη πολυσυζητημένη απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη, μέσα από την εκπομπή του και όπως φαίνεται τα σχόλια του, εκνεύρισαν τον Δημήτρη Οικονόμου.


Τι είπε ο Κανάκης

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Τη Μαρία Αναστασοπούλου πολύ τη συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλίτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ, γλίτωσε.

Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλίτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλίτωσε όμως κι αυτή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης στη σατιρική του εκπομπή, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

«Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν», ανέφερε ο παρουσιαστής.


Η απάντηση του Οικονόμου

Μια ημέρα μετά, ο Δημήτρης Οικονόμου θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον Αντώνης Κανάκης, που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασάκος ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε», έγραψε χαρακτηριστικά.