Με το «Έτερος Εγώ – Νέμεσις» ολοκληρώνεται ο κύκλος της σειράς μυστήριου για τον Σωτήρη Τσαφούλια στο Cosmote ΤV. Ωστόσο, ο γνωστός σκηνοθέτης προετοιμάζει ήδη την επόμενη τηλεοπτική του δουλειά.

Είναι η μεταφορά στη μικρή οθόνη του βιβλίου «Δεκαεπτά κλωστές», το οποίο έχει γράψει ο Πάνος Δημάκης, τον οποίο παρακολουθούμε τηλεοπτικά ως «Γεράκι» στο «The Chase» του Mega. Το σενάριο στη νέα σειρά υπογράφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, καθώς η τελευταία της σειρά ήταν στον ΣΚΑΪ, το «Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά», που προβλήθηκε τη σεζόν 2019-2020.


Η πλοκή του βιβλίου περιστρέφεται γύρω από το μεγαλύτερο μαζικό έγκλημα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Κύθηρα το 1909, όταν σε ένα χωριό του νησιού δολοφονήθηκαν περισσότεροι από 15 άνθρωποι. Πρωταγωνιστής της σειράς θα είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο καλοκαίρι. Όσον αφορά στον τηλεοπτικό σταθμό που θα προβληθεί η νέα σειρά, μάλλον θα είναι και πάλι η Cosmote TV. Η παραγωγή θα είναι διεθνών προδιαγραφών, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να πουληθεί στο Netflix ή σε κάποια άλλη διεθνή συνδρομητική πλατφόρμα.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 30/1