Χρηματοδότηση προκειμένου να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις οικονομικές του ανάγκες μαθαίνουμε ότι αναζητά το κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ «Στο κόκκινο».

Οι επικεφαλής του σταθμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ενημερώσει την Κουμουνδούρου ότι ζορίζονται σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι, επικαλούμενοι μάλιστα ότι είναι «αποκλεισμένοι» από διαφημίσεις σε σχέση με άλλα ΜΜΕ της αγοράς, ενδεχομένως και λόγω του αυστηρά στρατευμένου χαρακτήρα του Μέσου.

Και επειδή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχθούν κι άλλες περικοπές στους μισθούς τους υπέρ του κόμματος (δεν είναι τυχαίο ότι για τον ίδιο λόγο βγήκαν στα κάγκελα ουκ ολίγοι εξ αυτών, ακούγοντας την εξαγγελία Τσίπρα για μειωμένη συμμετοχή στις εργασίες του Κοινοβουλίου), οι μόνοι τρόποι να λυθεί το πρόβλημα, ιδιαίτερα ενόψει εκλογών, οπότε οι ανάγκες γίνονται μεγαλύτερες, είναι η διαφήμιση και οι χορηγίες ή η προσφυγή σε τραπεζικό δανεισμό.

Πάντως, άπαντες στην Κουμουνδούρου θα ήθελαν να αποφύγουν οποιαδήποτε εμπλοκή με τις τράπεζες στην παρούσα φάση. Οσο για το σενάριο εξεύρεσης... επενδυτή, αυτό εξακολουθεί να αποτελεί μέχρι νεωτέρας όνειρο απατηλό του Θανάση Καρτερού και ακόμα δύο-τριών στελεχών πέριξ του Αλέξη Τσίπρα.

Βλέπετε, η προσπάθεια προσέγγισης φίλιων επιχειρηματικών κέντρων -και όχι μόνο- έπεσε στο κενό, αφού,
εκτός των άλλων, ανασταλτικό παράγοντα στο συγκεκριμένο μέτωπο συνιστά η έλλειψη οποιασδήποτε κυβερνητικής προοπτικής για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.