Στο επεισόδιο της Τρίτης 14/2 του Survivor All Star ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και προχώρησε σε μία χιουμοριστική κίνηση.

Ανακήρυξε ως το «ζευγάρι της χρονιάς» τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Τάκη Καραγκούνια, με τους παίκτες να ξεσπούν σε γέλια, λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης για την 3η ασυλία της εβδομάδας.

Λίγο αφότου ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στους δυο τους, ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήγε προς το μέρος του συμπαίκτη του και τον αγκάλιασε με χιουμοριστική διάθεση.

«Ελεύθερα, κανείς δεν παρεξηγεί» είπε γελώντας ο Γιώργος Λιανός με τον Τάκη Καραγκούνια να απαντά με επίσης χιουμοριστική διάθεση: «Πλατωνική αγάπη, χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους» και έδωσε τα χέρια με τον Βασάλο.

Ο δεύτερος απάντησε: «Να μας χαιρόμαστε, εύχομαι αυτή η αγάπη να κρατήσει για πάντα, είσαι ο αγαπημένος μου φίλος» και αμέσως άρχισαν τα «πειράγματα» από τους υπόλοιπους παίκτες.

«Η αγάπη μεταξύ φίλων είναι παντοτινή» ακούγεται να του λέει τέλος ο Καραγκούνιας με τον Βασάλο να απαντά: «Αυτό φοβάμαι».

Δείτε το βίντεο