Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας», με τη Φαίη Σκορδά, και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το περιστατικό που έφαγε από τα σκουπίδια, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο «Survivor All Star».

«Έκατσα 5,5 μήνες. Την προηγούμενη φορά, το το 2021, είχα κάτσει 6,5 μήνες. Εγώ είχα πάει με το σκεπτικό να πάω να το διασκεδάσω», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Βλέπεις τις κάμερες και τους camera men και τους ανθρώπους της παραγωγής σαν φίλους σου. Οπότε μπορεί σίγουρα να ξεχαστείς. Αλλά γενικά είχα το σκεπτικό ότι δεν θέλω να πολυασχοληθώ, γιατί υπήρχαν θέματα, υπήρχε ένας πόλεμος στην αρχή που ήμουν μόνος μου. Είχα πάρει τη δάδα και είχα φύγει σαν τρελός. Λέω "παιδιά, φεύγω από εδώ πέρα". Εντέλει δεν έφυγα, δεν τους έκανα τη χάρη», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει στο οποίο φαινόταν να τρώει από τα σκουπίδια και σχολίασε: «Η μαμά μου αισθάνθηκε άσχημα, γιατί διέρρευσε ένα βίντεο στις αρχές του παιχνιδιού –δεν ξέρω πώς έγινε αυτό–, που φαίνομαι να τρώω κάτι από τα σκουπίδια. Γενικά στενοχωρήθηκε πάρα πολύ».

«Το να βλέπει ένας γονιός το παιδί του να τρώει από τα σκουπίδια είναι λίγο ακραίο και είναι και κατακριτέα η πράξη αυτού που το έκανε. Υπάρχει ένας σεβασμός. Δεν μπορείς να πας στον άλλον τη στιγμή που μπορεί να πεινάει, να είναι χάλια ψυχολογικά. Στις αρχές πεινάγαμε πραγματικά, δηλαδή πείνα, δεν κερδίζαμε τα έπαθλα. Είχα πάει να καταρρεύσω. Η μπλε ομάδα έχανε συνέχεια, δεν είχαμε προμήθειες, δεν είχαμε τίποτα να φάμε, οπότε είδα τα σκουπίδια και πήγα προς τα πάνω τους», δήλωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν εκείνος που έγραψε τη λίστα με τα ψώνια. Επίσης χαρακτήρισε «τοξικό» τον Τάκη Καραγκούνια και επανέλαβε πως θα ήθελε να δει νικητή του Survivor τον Νίκο Μπάρτζη.