Σε πυρετό διεργασιών ενόψει της κάλυψης της επικείμενης προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων, αλλά και των δύο εκλογικών αναμετρήσεων που αναμένονται βρίσκεται ο ΣΚΑΪ, σε μια προσπάθεια να δώσει το ισχυρό στίγμα του παρελθόντος στο συγκεκριμένο μέτωπο.

Ο επικεφαλής του ενη
μερωτικού τομέα, Βασίλης Παπαδρόσος, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Εύη Κουτσαυτάκη και το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ομίλου, προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες του εγχειρήματος.

Ενδεικτικό της επιθυμίας του κα
ναλιού του Ν. Φαλήρου για μια δυναμική και οργανωμένη τηλεοπτική παρουσία το επόμενο κρίσιμο διάστημα είναι η συμμετοχή στις καθημερινές συσκέψεις της ενημέρωσης και του Γιώργου Αυτιάπροκειμένου να υπάρχει ένας συνολικός και συντονισμένος δημοσιογραφικός σχεδιασμός.

Υπενθυ
μίζεται ότι εδώ και καιρό στο πλευρό του Βασίλη Παπαδρόσου βρίσκεται ο διευθυντής του ραδιοφώνου, Βασίλης Χιώτης, ενώ πια είναι πολύ πιο τακτικές και ηχηρές οι παρεμβάσεις του επικεφαλής της «Καθημερινής», Αλέξη Παπαχελά.

Στο μεταξύ, 
ήδη λαμβάνουν χώρα οι πρώτες άτυπες πρόβες για την πρώτη εκλογική βραδιά, οι οποίες μέχρι νεωτέρας αφορούν κατά βάση το τεχνικό κομμάτι.