Σε πυρετό διεργασιών ενόψει της κάλυψης της επικείµενης προεκλογικής εκστρατείας των κοµµάτων, αλλά και των δύο εκλογικών αναµετρήσεων που αναµένονται βρίσκεται ο ΣΚΑΪ, σε µια προσπάθεια να δώσει το ισχυρό στίγµα του παρελθόντος στο συγκεκριµένο µέτωπο.

Ο επικεφαλής του ενηµερωτικού τοµέα, Βασίλης Παπαδρόσος, βρίσκεται σε συνεχή επαφή µε την Εύη Κουτσαυτάκη και το δηµοσιογραφικό και τεχνικό δυναµικό του οµίλου, προκειµένου να καθοριστούν οι λεπτοµέρειες του εγχειρήµατος.

Ενδεικτικό της επιθυµίας του καναλιού του Ν. Φαλήρου για µια δυναµική και οργανωµένη τηλεοπτική παρουσία το επόµενο κρίσιµο διάστηµα είναι η συµµετοχή στις καθηµερινές συσκέψεις της ενηµέρωσης και του Γιώργου Αυτιά, προκειµένου να υπάρχει ένας συνολικός και συντονισµένος δηµοσιογραφικός σχεδιασµός.

Παρουσίες και παρεμβάσεις

Υπενθυµίζεται ότι εδώ και καιρό στο πλευρό του Βασίλη Παπαδρόσου βρίσκεται ο διευθυντής του ραδιοφώνου, Βασίλης Χιώτης, ενώ πια είναι πολύ πιο τακτικές και ηχηρές οι παρεµβάσεις του επικεφαλής της «Καθηµερινής», Αλέξη Παπαχελά. Στο µεταξύ, ήδη λαµβάνουν χώρα οι πρώτες άτυπες πρόβες για την πρώτη εκλογική βραδιά, οι οποίες µέχρι νεωτέρας αφορούν κατά βάση το τεχνικό κοµµάτι.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 18 Φεβρουαρίου 2023.