Νέες διασκεδαστικές παρεξηγήσεις και απολαυστικά μπερδέματα έρχονται για τις τρεις συνονόματες ηρωίδες!

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 22:40 η κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου, φέρνει στην οθόνη μας άφθονο γέλιο.

Ένας αδιέξοδος έρωτας, ένας σύζυγος που ζηλεύει χωρίς ουσιαστικό λόγο και, επιτέλους, ένας γιος ο οποίος έτσι για αλλαγή, παίρνει το μέρος της συζύγου του και όχι της αυταρχικής μητέρας του.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 22:40:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Eίναι αποφασισμένη να χωρίσει με τον Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης). Και ένα πρωί που συζητεί μαζί του στο διαμέρισμά της, της χτυπά απροειδοποίητα το κουδούνι ο Παύλος (Κρατερός Κατσούλης), ο οποίος βρέθηκε στη γειτονιά της και σκέφτηκε να της κάνει επίσκεψη-έκπληξη.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Το σχέδιο να κάνει τον άντρα της να ζηλέψει, προχωράει. Ο Γιώργος πιστεύει ότι η Μαίρη έχει εραστή που τον λένε Απόλλωνα. Πώς θα αντιμετωπίσει τον αόρατο αντίζηλο;

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Eίναι αναγκασμένη να υπομένει τις διαρκείς επικρίσεις της πεθεράς της για τη μαγειρική της. Και ξαφνικά, γίνεται ένα θαύμα και ο άντρας της αντί να κωφεύει στις γκρίνιες της μάνας του, αγανακτεί και τη διώχνει από το σπίτι!

Πρωταγωνιστούν:

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, Σύλβια Δελικούρα, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαίρη Σταυρακέλλη και Πηνελόπη Πιτσούλη.

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Γιάννης Αθητάκης, Μιχάλης Ρέππας κ.ά.

«ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ»

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:40

_______________________2_
______________________1_
______________________3_
______________________4_
______________________5_