Και οι τρεις είναι υπέροχες και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις διασκεδαστικές τους περιπέτειες δύο φορές αυτή την εβδομάδα.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 20:50 και την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 22:40, η κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου, έρχεται με νέες ανατρεπτικές ιστορίες εις διπλούν.

Δύο άντρες που διεκδικούν την καρδιά της ίδιας γυναίκας, ένας γάμος σε κρίση, μία αδίστακτη πεθερά έτοιμη για όλα, είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα απασχολήσουν τη «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» στα επόμενα επεισόδια.



Τι θα δούμε την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στις 20:50:

Επεισόδιο 23

Μαίρη (Νίκη Λάμη): εκτός από το φοβερό δίλημμα για το ποιον να διαλέξει ανάμεσα στον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης) και τον Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης) έχει να αντιμετωπίσει και την αντίδραση της μητέρας της, όταν εκείνη ανακαλύπτει ότι η Μαίρη τα έχει με έναν νεότερό της άντρα.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Ο Γιώργος πιστεύει ότι η Μαίρη τον απατά, βλέποντάς την να πέφτει σε αντιφάσεις. Πιστεύει μάλιστα, ότι την καλύπτει η φίλη της η Μιμίκα. Πώς θα επιβιώσει το ζευγάρι από άλλη μία παράξενη παρεξήγηση;

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): έχει να αντιμετωπίσει μία σειρά από βλάβες. Μετά από το ψυγείο, της χαλάει και το πλυντήριο. Και έτσι της μπαίνει η ιδέα ότι κάποιος κάνει δολιοφθορές στο σπίτι της. Ποιος άλλος; Μα φυσικά η αδίστακτη πεθερά της.



Τι θα δούμε την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 22:40:

Επεισόδιο 24

Μαίρη (Νίκη Λάμη): θέλει να διώξει τον Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης) από το σπίτι της και να είναι πλέον με τον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης). Ομως ο Βύρωνας δεν δέχεται τόσο απλά να φύγει από το διαμέρισμά της. Πώς θα εκτονωθεί όλη αυτή η κατάσταση;

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Ο Γιώργος που νομίζει ότι η Μαίρη τον απατά με τον Απόλλωνα, επινοεί μία φανταστική ανταγωνίστρια της συζύγου του, τη Λόλα. Αφήνει τη Μαίρη να υποψιάζεται ότι έχει και ο ίδιος εξωσυζυγική σχέση.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): ένα βράδυ επιστρέφει σπίτι με τον Κώστα και βρίσκει την πεθερά της μέσα στο διαμέρισμά τους και δίπλα της έναν διαρρήκτη λιπόθυμο (Αντώνης Κρόμπας). Πώς ακριβώς συνέβη αυτό; Τον χτύπησε η δαιμόνια πεθερά της με ένα τηγάνι στο κεφάλι, όταν τον έπιασε να κλέβει.



Πρωταγωνιστούν:

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, Σύλβια Δελικούρα, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαίρη Σταυρακέλλη, και η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Έκτακτη συμμετοχή:

Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Γιάννης Αθητάκης, Μιχάλης Ρέππας κ.ά