Το βράδυ της Παρασκευής 10/3 προβλήθηκε ο ημιτελικός του «The Voice», με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά.

Μεταξύ άλλων, στην σκηνή ανέβηκε η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Μόλις ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της, ξέσπασε μια κόντρα ανάμεσα στον coach της και τον Σάκη Ρουβά σχετικά με τον ήχο που έφτανε τόσο στα αυτιά τους, όσο και του τηλεοπτικού κοινού.

Δίνοντας, μάλιστα, η Φαίη Σκορδά τον λόγο στον δεύτερο, εκείνος δεν έκρυψε την αρχική του αμηχανία.

«Τι γίνεται; Τώρα, να σου πω κάτι; Δεν ξέρω αν πρέπει να λέμε στα παιδιά…», είπε δειλά ο Σάκης Ρουβάς, για να σπεύσει ο Πάνος Μουζουράκης να απαντήσει πως «εντάξει, κοίταξε, η ευθύνη για το τραγούδι είναι δικιά μου».

Τότε ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στους δύο με την παρουσιάστρια να επιχειρεί να εξομαλύνει την κατάσταση.

Σ.Ρ.: Όχι, γιατί; Φαίη μου, δεν ξέρω αν σε αυτό το σημείο…

Φ.Σ.: Εγώ βρίσκω πολύ ενδιαφέρον να ακούμε την αλήθεια, γιατί πια είναι το κοινό που αποφασίζει και πια ακούμε κάτι που εμείς δεν έχουμε τις γνώσεις. Σάκη μου, πρέπει να
υπάρχει ένα ουσιαστικό σχόλιο

Σ.Ρ.: Σε αυτό το σημείο, όμως, δεν θέλω και κανείς μας δεν θέλει να επηρεάσει το κοινό και σίγουρα όχι αρνητικά. Όμως, από την άλλη, δεν ξέρω αν θα πρέπει να λέμε όταν βλέπουμε κάτι. Καταρχάς, Μαρία, είσαι μια κούκλα. Αυτό βέβαια είναι άσχετο με το τραγούδι, αλλά και σχετικό. Θέλω να πω το εξής. Εγώ, Μαρία μου, θα ήθελα να επικεντρωθείς περισσότερο στην αυτοπεποίθηση σου. Θα ήθελα, αγάπη μου, να ανεβαίνεις πάνω στη σκηνή και αυτό που συμβαίνει μέσα στην καρδούλα σου να το έχεις φέρει με κάποιο τρόπο σε αρμονία. Δεν θέλω αυτό το άγχος που έχεις, ίσως η ανασφάλεια που έχεις, να το εισπράττω εγώ όταν είσαι επάνω στη σκηνή.

Π.Μ.: Να εξηγήσω πως για κάποιους λόγους της παραγωγής αναγκάστηκε η Μαρία να αλλάξει τραγούδι την τελευταία στιγμή για τον τελικό αύριο. Κάτι το οποίο από τη μία μας έκατσε πάρα πολύ καλά, γιατί αν περάσει στον τελικό θα μας πει ένα εξαιρετικό τραγούδι, αλλά δυσκόλεψε τη φάση να μπορέσει να βγάλει αυτό το τραγούδι το οποίο για μένα είναι άθλος. Δεν μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο τραγούδι και χωρίς να έχεις εμβαθύνει στη διασκευή να το εκτελέσεις, εσύ όμως τα κατάφερες. Σήμερα δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά όποια τραγούδια κάναμε πρόβα ακούω έναν διαφορετικό ήχο στο live από αυτόν που άκουγα στην πρόβα. Άμα άκουσες και εσύ το ίδιο πράγμα στα αυτιά σου, θα γυρνούσα και εγώ την πλάτη μου. Νομίζω ότι ήταν μια αγανάκτηση το γύρισμα της πλάτης σου».

Σ.Ρ.: Με συγχωρείς που σε διακόπτω, Πάνο μου, πραγματικά με συγχωρείς. Φαίη μου, θέλω να ξεκαθαρίσουμε στον κόσμο και στη Μαρία πως εγώ δεν είχα ιδέα για όλα αυτά που περιγράφει ο Πάνος αυτή τη στιγμή. Δεν άκουσα τίποτα μεμπτό είτε από την ορχήστρα είτε από τη Μαρία. Μου άρεσε πάρα πολύ στην ερμηνεία της. Η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση της είναι μόνο που βάζω ένα ερωτηματικό.

Π.Μ.: Δεν ξέρω τι ακούει, όμως, ο κόσμος στο σπίτι του γιατί εννοείται ότι όλα αυτά φτάνουν μιξαρισμένα.

«Θα χρειαστούμε μια πολύ μικρή διαφημιστική ανάσα. Τι λέτε;», είπε η Φαίη Σκορδά με μουδιασμένο χαμόγελο, μόλις αποχαιρέτησε από τη σκηνή τη νεαρή διαγωνιζόμενη, για να ακολουθήσει το σύντομο διάλειμμα των 10″ και να επανέλθει το The Voice στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.