Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Η Γη της Ελιάς» που επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τη συχνότητα του Mega, με τη Μυρτάλη να σημαδεύει με όπλο την Αθηνά.

Ο Κουράκος περνάει στην αντεπίθεση και βάζει τη Μυρτάλη στη θέση της, απαιτώντας να κρατηθεί μακριά από τη ζωή του και από την Ευτυχία.

Έξαλλη είναι και η Άννα, η οποία δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Μυρτάλη χαστούκισε την καλύτερή της φίλη και έτσι αποφασίζει να της δώσει ένα μάθημα.

Η Εύα και ο Άρης ενημερώνονται από τον Λυκούργο πως θα αργήσουν πολύ να λάβουν την αποζημίωση από την αρχαιολογική εταιρεία και τους ζώνουν τα φίδια, καθώς τα χρέη τρέχουν.

Την ίδια ώρα, η Αρετή δένεται όλο και περισσότερο με τον Ανδρέα.

Ο Δημοσθένης αποφασίζει να πουλήσει τις ελιές του, αδιαφορώντας για την τύχη του Στάθη, ο οποίος θα μείνει χωρίς δουλειά. Ο Φίλιππος αποφασίζει να πάει στον στρατό και ξαφνιάζει την οικογένειά του.



Spoiler: Άγριος ξυλοδαρμός του Μάνου από τους απαγωγείς του

Η ένταση στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να χτυπήσει «κόκκινο», καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα «προσεχώς τα πράγματα αγριεύουν πάρα πολύ».

«Ο Ισίδωρος καθυστερεί και δεν καταβάλλει τα λύτρα στους απαγωγείς του Μάνου. Η οικογένεια θα λάβει στη συνέχεια ένα CD με πολύ σκληρό περιεχόμενο. Ο Μάνος έχει πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τους απαγωγείς του και απευθύνει μήνυμα στην οικογένειά του μελανιασμένος», περιέγραψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Πάμε Δανάη».


«Ο Ισίδωρος και η Μαρίνα τα χάνουν, δεν ξέρουν πώς να χειριστούν την υπόθεση. Εμπλέκεται και ο Κουράκος γιατί παρακολουθεί τα τηλέφωνα. Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αυτή η ιστορία μέχρι το τέλος της», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: