Την αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου προκάλεσαν οι αιχμηρές δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη πριν από δύο μέρες, ενώ χθες ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου «χτύπησε» ξανά, βάζοντας στο κάδρο κυρίως τη Ζήνα Κουτσελίνη.

«Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος, γι’ αυτό φοράνε τιράντες», είπε ο Ι. Τριανταφυλλίδης, διευκρινίζοντας ότι δεν θέλει να τον βλέπει σε καμία ζώνη. Στη συνέχεια του απάντησε με σκληρά λόγια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μου δημιουργεί μια αίσθηση απογοήτευσης αυτός ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει, οπότε όλη αυτή η απογοήτευση δεν με αγγίζει καθόλου. Είναι και πολύ κακόψυχος. Αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός. Οπότε, αυτοί οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν μια καλή κουβέντα να πούνε, και πάντα ψάχνουν να βρούνε το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια. Άρα, αυτός ο τύπος ποτέ δεν με συγκίνησε. Οπότε, τα λόγια του όχι απλά δεν με αγγίζουν, ούτε κατά διάνοια».

Σε νέα του συνέντευξη, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είπε αναφερόμενος στη Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν είναι πρότυπο για μια κοινωνία. Δεν υπάρχουν κακά είδη εκπομπών, αλλά αποτυχημένα κομμάτια σε κάθε είδος εκπομπής. Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είναι πρότυπο για μια κοινωνία. Είναι εκπομπές που “μυρίζουν” αίμα και τρέχουν. Δεν μου λείπει τίποτα τηλεοπτικά… ούτε η Ιωάννα Μαλέσκου. Εφόσον ο Μάρκος Σεφερλής έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ, καλά κάνει και το ανακοινώνει, του κάνει και διαφήμιση».

«Δεν μπορώ να βλέπω τον Νίκο Μουτσινά να κρίνει ανθρώπους… δεν διαθέτει το ειδικό βάρος για να είναι ο κριτής ολόκληρης της κοινωνίας. Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν αποπνέει νέα τηλεόραση, ούτε αυθεντικό χιούμορ, αλλά εξυπνακισμό. Οι “Ράδιο Αρβύλα” μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά δεν γελάω ποτέ με το χιούμορ τους», σχολίασε στη συνέχεια. Αναφέρθηκε όμως και στον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας: «Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να κάνει ενημέρωση και ψυχαγωγία. Έχει επιθετικότητα στην τηλεόραση, στη ζωή του είναι πολύ ευγενικός». Αναφερόμενος εκ νέου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είπε: «Δεν μου αρέσει καθόλου. Ένας άνθρωπος που τον αγαπάνε όλοι, είναι… ύποπτος. Είναι ένα αρνητικό πρότυπο απέναντι σε μια κοινωνία και στη νεότερη γενιά».

«Δεν είναι έρωτας, αλλά επίδειξη»

Κλείνοντας, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε για τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με τη Δέσποινα, είναι επίδειξη. Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένος, δεν το δείχνεις μπροστά στις κάμερες. Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται με τη Δέσποινα και τον Μπισμπίκη. Δεν μπορώ να τους κρίνω, αλλά μπορώ να σχολιάσω τη δεύτερη ευκαιρία που είπε η Δέσποινα. Η δεύτερη ευκαιρία δείχνει όλο το θέμα πού στηρίζεται και πού οδηγείται. Εκτιμώ πολύ τη Δέσποινα Βανδή ως άνθρωπο».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Οn Time