Νέα μεγάλη εκδοτική προσφορά: «Βιβλιοθήκη Τέχνης - Οι Μεγαλοφυΐες», μια μεγαλειώδης σειρά, αυτό το Σάββατο 20 Μαΐου, αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά

«ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΕΧΝΗΣ»

ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

1600_640_02

 

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν για πρώτη φορά μια μεγαλειώδη σειρά με τα αριστουργήματα της παγκόσμιας Τέχνης σε υπερπολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις!

Αυτό το Σάββατο 20.05 αποκτήστε με τα Παραπολιτικά μια μεγαλειώδη σειρά από καταλόγους διάσημων ζωγράφων και γλυπτών που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην παγκόσμια Τέχνη. Κάθε βιβλίο είναι αφιερωμένο σε μια μεγαλοφυΐα, και περιέχει περισσότερες από 100 εικόνες με ακριβείς αναπαραγωγές κορυφαίας ποιότητας, που αναδεικνύονται από το μεγάλο μέγεθος των βιβλίων, 27×30 εκατοστά. Γραμμένα από ονομαστούς ειδικούς της τέχνης τα βιβλία παρουσιάζουν, πέρα από τα έργα, τις κοινωνικές και πολιτιστικές δυνάμεις που επηρέασαν κάθε δημιουργό, καθώς και τις αλληλεπιδράσεις με άλλους μεγάλους καλλιτέχνες. Μια εξαιρετική συλλογή που επιβάλλεται να υπάρχει στην βιβλιοθήκη εκείνων που αγαπούν την τέχνη.

Αυτό το Σάββατο 20 Μαΐου, αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά, επιλέξτε ανάμεσα στα εξής βιβλία:

DA VINCI

BATTAGLIA ROBERTA

Η καλλιτεχνική πορεία του Λεονάρντο ξεδιπλώνεται σε πενήντα περίπου χρόνων και σε πολύ διαφορετικά ιστορικά και πολιτιστικά πλαίσια: από τη Φλωρεντία του Λορέντζο του Μεγαλοπρεπούς στο Μιλάνο της Αυλής των Σφόρτσα από την καινούργια δημοκρατία του Σοντερίνι στο Μιλάνο των Γάλλων ηγεμόνων. Ωστόσο, σε αυτή τη μακρά και πλούσια διαδρομή, πολύ λίγα είναι τα έργα που ολοκλήρωσε. Επομένως είναι σημαντική η μελέτη του άφθονου γραφικού υλικού του Λεονάρντο, που χαρακτηρίζεται από το συνεχή πειραματισμό σε νέες τεχνικές. Επιπλέον, ο Λεονάρντο, όπως έχει σημειωθεί, δεν ήταν επαγγελματίας καλλιτέχνης, αλλά ένας άνθρωπος της επιστήμης και μια οικουμενική μεγαλοφυΐα. Η εικονογραφική του εμπειρία ενισχυόταν και επηρεαζόταν έντονα από την επιστημονική έρευνα του πραγματικού και των φυσικών φαινόμενων, στα οποία αφιέρωσε έναν εξαιρετικό αριθμό γραπτών και σχεδίων. Έτσι, φαίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά τα επιτεύγματά του στον καλλιτεχνικό τομέα. [...] (Από την εισαγωγή της έκδοσης)

VAN GOGH

MARCHIONI NADIA

Ο όρος μεταϊμπρεσιονισμός καθιερώθηκε από τον κριτικό τέχνης Ρότζερ Φράι το 1910 στη διάρκεια της έκθεσης «Ο Μανέ και οι εκπρόσωποι του μεταϊμπρεσιονισμού» που διοργανώθηκε στο Λονδίνο. Πλάι στον Μανέ ξεχώριζαν τα ονόματα των Σεζάν, Γκογκέν και Βαν Γκογκ, καλλιτεχνών που συσχετίστηκαν χάρη στο γεγονός ότι μπόρεσαν, ο καθένας ξεχωριστά, ακολουθώντας διαφορετικό δρόμο, να χαράξουν μια πορεία που απομακρυνόταν από τον ιμπρεσιονισμό και εγκαινίαζε ένα νέο σύνδεσμο μεταξύ του καλλιτέχνη και της πραγματικότητας. Η έννοια του μεταϊμπρεσιονισμού επεκτάθηκε με το πέρασμα του χρόνου, ώστε να περιλαμβάνει και την περίοδο που ακολούθησε την όγδοη και τελευταία έκθεση των ιμπρεσιονιστών το 1886. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Βαν Γκογκ ήταν η έντονη αυτονόμηση. Ο Ολλανδός ζωγράφος, που ως νέος υπήρξε ιδιαίτερα πηγαίος και ανακόλουθος στις επιλογές της ζωής του, από την αρχή σχεδόν της σύντομης πορείας του στο χώρο της τέχνης ακολούθησε με πεισματώδη αποφασιστικότητα μια κατεύθυνση πολύ προσωπική και μοναδική, η οποία, ενώ περιλάμβανε συγκρούσεις και ανταλλαγές ιδεών με άλλους νέους καλλιτέχνες της παρισινής αβάν γκαρντ, παρέμενε ακλόνητα πιστή στην επιθυμία που ο Βαν Γκογκ εξέφρασε τη στιγμή που αποφάσισε να δοθεί με όλο του το είναι στην τέχνη της ζωγραφικής: να γίνει «κολορίστας». Οι απαρχές αυτής της επιλογής εντοπίζονται στις εμπειρίες που από πολύ νωρίς βίωσε ο νεαρός ζωγράφος σε μια αποφασιστική στιγμή της ζωής του, κατά την οποία ήταν ιδιαίτερα επιρρεπής σε συγκεκριμένα ερεθίσματα της τέχνης αυτής, που εντυπώθηκαν ανεξίτηλα στη μνήμη του και συνέχισαν να τον επηρεάζουν μέχρι που αποφάσισε να αφιερώσει τον εαυτό του στην τέχνη. [...] (Από την εισαγωγή της έκδοσης)

BOTTICELLI

CECCHI ALESSANDRO

Την 1η Ιανουαρίου του 1449 στη Φλωρεντία, στο δήμο Σαν Λορέντσο, τμήμα της συνοικίας Λιόν ντ' Όρο της περιοχής του Σαν Τζοβάνι, γεννήθηκε ο Λορέντσο, ο οποίος θα ονομαζόταν αργότερα «Μεγαλοπρεπής», γιος του Πιέρο ντι Κόζιμο των Μεδίκων, του επονομαζόμενου Γκοτόζο (ποδαγρικός), και της Λουκρέτσια Τορναμπουόνι. Η οικογένειά του κατοικούσε ήδη στο πολυτελές παλάτι τους στην οδό Λάργκα -που πέντε χρόνια πριν είχε αρχίσει να οικοδομεί ο Μικελότσο-, εμπλουτίζοντάς το σιγά σιγά με πολύτιμους πίνακες, ακριβά έπιπλα και εκλεπτυσμένες συλλογές, οι οποίες περιγράφονταν με θαυμασμό από τους χρονογράφους και τους συγχρόνους τους που είχαν πρόσβαση σε αυτό. Από το 1458 έγινε πραγματικά ο χώρος όπου ασκούνταν η εξουσία και αποφασιζόταν ποιοι θα εκλέγονταν στα πιο σημαντικά αξιώματα της δημοκρατίας. Μόλις έφτασε ο μικρός Λορέντσο σε ηλικία που έπρεπε να πάει σχολείο, ανέθεσαν την εκπαίδευσή του σε έναν ευρυμαθή παιδαγωγό χρηστών ηθών, τον Τζεντίλε Μπέκι ντα Ουρμπίνο, για να του παράσχει μια σωστή ανθρωπιστική παιδεία, παρακινώντας τον να ασχοληθεί με τη μελέτη των κλασικών. Ανάμεσα στις πιο σημαντικές προσωπικότητες στη Φλωρεντία του δεύτερου μισού του 15ου αιώνα, που πιθανότατα συνέβαλαν μαζί με τον Μπέκι στη μόρφωση του νεαρού, πρέπει να ήταν ο Κριστόφορο Λαντίνο, από το 1458 καθηγητής στο ανοιχτό πανεπιστήμιο Στούντιο Φιορεντίνο, και ο Μαρσίλιο Φιτσίνο, ο πιο διακεκριμένος μελετητής των πλατωνικών ιδεών της εποχής, ο οποίος φιλοξενήθηκε από τον Κόζιμο τον Πρεσβύτερο στην προαστιακή έπαυλη της συνοικίας Καρέτζι και έμεινε άρρηκτα συνδεδεμένος με τους Μεδίκους για το υπόλοιπο της ζωής του. [...] (Από την εισαγωγή της έκδοσης)

RENOIR

CASTELLANI FRANCESCA

Ο Πιερ Ογκίστ Ρενουάρ προέρχεται από μια απλή οικογένεια, με παράδοση στις χειρονακτικές εργασίες: ο παππούς τσαγκάρης, ο πατέρας, η μητέρα και η αδερφή ράφτες, ο ένας αδερφός χρυσοχόος, ο άλλος σχεδιαστής μόδας. Ο Ογκίστ θεωρεί πολύ σημαντική αυτή την ικανότητα, «να χρησιμοποιούμε τα χέρια μας», όπως θα πει μια μέρα στο γιο του Ζαν. «Όταν σκέφτομαι πως θα μπορούσα να είχα γεννηθεί σε μια οικογένεια διανοούμενων! Θα χρειαζόμουν χρόνια για να απελευθερωθώ από τις ιδέες τους και για να δω τα πράγματα όπως είναι [...]. Η ζωγραφική δεν είναι μια μάταιη ονειροπόληση. Είναι κυρίως μια χειρονακτική εργασία και πρέπει να δουλεύεις σαν καλός εργάτης». Στην πραγματικότητα, ο Ρενουάρ ξεκίνησε ως εργάτης, ζωγραφίζοντας πορσελάνες στο εργαστήριο του Μεσιέ Λεβί, διακοσμητή στο Μαρέ, για «τρία σολδία το πιάτο». Βρισκόμαστε στο 1854, ο Ναπολέων Γ' έχει ανοίξει ξανά τις βιομηχανίες, η Σεβρ και η Λιμόζ ακμάζουν. Η διακόσμηση σε πορσελάνες επιτρέπει στον Ρενουάρ να κατακτήσει την τεχνική απόδοσης της διαύγειας του λευκού, σημαντικού εφέ για τη λαμπρότητα των χρωμάτων, που αργότερα θα συναντήσουμε στους πίνακές του.

Και όλα αυτά σε μια περίοδο ολοκληρωτικής κυριαρχίας της «πίσσας», όπως συχνά περιέγραφε την παλιομοδίτικη συνήθεια να πνίγουν τους πίνακες με σκούρες επιφάνειες. [...] (Από την εισαγωγή της έκδοσης)

STARTUPPER mag: Το περιοδικό της ελληνικής Startup σκηνής, το Σάββατο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

 

Αυτό το Σάββατο, 20 Μαΐου, μη χάσετε αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά το περιοδικό STARTUPPER MAG, το περιοδικό της Καινοτομίας και της Νέας Οικονομίας, το Πρώτο και ταυτόχρονα το Μοναδικό Περιοδικό που έρχεται να καταγράψει την Ελληνική Startup σκηνή.

1600_640_03_1_

Στο νέο τεύχος:

STARTUPS: Delivery & Last Mile

Η ισχυροποίηση του delivery και του ηλεκτρονικού εμπορίου ήρθε μαζί με τη δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού, όπου τα πάντα έπρεπε να σταλούν απευθείας στο σπίτι μας, από τα ψώνια του σούπερ μάρκετ μέχρι το μεσημεριανό φαγητό. Καθώς, λοιπόν, την εποχή εκείνη το καταναλωτικό κοινό στράφηκε, ως λύση άμεσης ανάγκης, στο ηλεκτρονικό εμπόριο, το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν πολλές νέες επιχειρήσεις ταχυμεταφορών, οι οποίες ανταγωνίζονται η μία την άλλη ως προς την ταχύτητα παράδοσης όσο το δυνατόν περισσότερων δεμάτων αλλά και ποια θα λάβει τις καλύτερες αξιολογήσεις στο Διαδίκτυο. Όμως το last mile delivery διχάζει εταιρείες και καταναλωτές…

ΑΡΘΡΟ: Τα υπουργεία του μέλλοντος

Στην τετραετία που έρχεται αλλά και σε βάθος χρόνου, κάποια υπουργεία οφείλουν να μετασχηματιστούν, να εκσυγχρονιστούν, καθώς αναμένεται να πέσει ακόμα μεγαλύτερο βάρος πάνω τους, ώστε να διατηρήσουν τη χώρα στο μονοπάτι της ανάπτυξης και της προόδου. Τα υπουργεία τα οποία θα μας απασχολήσουν είναι: Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Τουρισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Παρουσιάζουμε κάποιες από τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα καθώς και τις συνέργειες που θα χρειαστεί να έχουν με άλλα υπουργεία.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Insurance στην Ελλάδα

Η αλήθεια είναι ότι όταν ακούμε τον όρο ασφάλιση στην Ελλάδα το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας είναι οι ατέλειωτες ουρές στο ΕΣΥ, οι αμέτρητες ώρες που ίσως χρειαστεί να περιμένουμε στα επείγοντα, οι μήνες που απαιτούνται συνήθως για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον γιατρό που χρειαζόμαστε. Τα προβλήματα του συστήματος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στη χώρα μας μπορεί να είναι γνωστά, όμως κανείς δεν αρνείται την αξία της δωρεάν υγείας και περισσότερο τη συνεχή πάλη του κράτους ώστε αυτή να βελτιώνεται συνεχώς. Εδώ είναι που ίσως μπαίνει η συζήτηση για την ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα, η οποία παραδόξως δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα περίμενε κανείς.

ΘΕΜΑ: Agrotech – Ποιες εταιρείες διακρίνονται

Η αγροτική παραγωγή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της Ελλάδας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Και μπορεί τα «μυστικά» της γεωργίας να έρχονται, σε πολλές περιπτώσεις, από τα βάθη των αιώνων, πλέον όμως οι εποχές αλλάζουν, Μαζί με αυτές, αλλάζει τόσο ο τρόπος με τον οποίο οι αγρότες δραστηριοποιούνται, όσα και τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για να βελτιστοποιήσουν την παραγωγή τους. Η γεωργική τεχνολογία είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό «όπλο» στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας, ενώ στόχος είναι η αύξηση της παραγωγής με ταυτόχρονη μείωση του κόστους καλλιέργειας. Περιλαμβάνει μία σειρά από δράσεις όπως η βελτίωση των αγροτικών μηχανημάτων, η δημιουργία καινούργιων αλλά και η χρήση της τεχνολογίας για μία σειρά από σκοπούς.

Και μαζί,

Ένα κουπόνι αξίας 80€ για τις παιδικές κατασκηνώσεις The RANCH, αυτό το Σάββατο αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά

1600_640_03

 

Ζήστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι σε ένα τόπο θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το The RANCH σας προσφέρει με ασφάλεια στιγμές δράσης, άθλησης, ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και παιχνιδιού σε ένα χώρο που «δένει» αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες οικολογικές μας εγκαταστάσεις άθλησης & διαμονής

Για παιδιά 6 έως 16 ετών

-Ένα κουπόνι αξίας 80€ για τις παιδικές κατασκηνώσεις The RANCH - 15 ημέρες με 510€ (αντί για 590€), για την περίοδο 17/06/23- 01/07/23

-Ένα κουπόνι αξίας 80€ για τις παιδικές κατασκηνώσεις The RANCH - 15 ημέρες με 470€ (αντί για 550€), για την περίοδο 19/08/23- 02/09/23

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

  1. Δικαίωμα χρήσης του κουπονιού έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους, σε περίπτωση δε που αυτό χρησιμοποιηθεί για την διαμονή ανήλικου, θα πρέπει η κάρπωσή του να γίνει από το/α πρόσωπο/α που ασκεί/ούν την γονική μέριμνά του.
  2. Το εκπτωτικό κουπόνι των ογδόντα (80,00) ευρώ ισχύει για ένα δεκαπενθήμερο διαμονής ενός παιδιού ηλικίας 6 έως 16 ετών στις παιδικές κατασκηνώσεις THE RANCH, που βρίσκονται στην Κοιλάδα Σοφικού Κορινθίας, για μία κατασκηνωτική περίοδο αφαιρούμενο από το συνολικό κόστος ανά άτομο ποσού πεντακοσίων ενενήντα (590,00) ευρώ για την περίοδο από 17-06-2023 έως 01-07-2023 και ονομαστικής αξίας ογδόντα (80,00) ευρώ, αφαιρούμενο από το συνολικό κόστος ανά άτομο ποσού πεντακοσίων πενήντα (550,00) ευρώ για την περίοδο από 19-08-2023 έως 02-09-2023.
  3. Οι κατασκηνωτικές  περίοδοι διάρκειας δεκαπέντε (15) ημερών έκαστη, χωρίζονται ως εξής: α) 17-06-2023 έως 01-07-2023 ή 19-08-2023 έως 02-09-2023. Η επιλογή της κατασκηνωτικής περιόδου εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κατασκήνωσης, για την οποία θα τηρηθεί υποχρεωτικά σειρά χρονικής προτεραιότητας και η χρήση του κουπονιού για το ίδιο πρόσωπο, αφορά αποκλειστικά σε μία εκ των ανωτέρω κατασκηνωτικών περιόδων.
  4. Το κουπόνι  δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα.
  5. Κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μεμονωμένα άτομα ηλικίας 6 έως 16 ετών, υπό τους ασκούντες την γονική μέριμνά τους και αποκλειστικά για μία κατασκηνωτική περίοδο. Δεν επιτρέπεται χρήση δεύτερου κουπονιού από το ίδιο άτομο για την ίδια κατασκηνωτική περίοδο. Δεν επιτρέπεται χρήση κουπονιού στα άτομα που έχουν κάνει κράτηση στις παιδικές κατασκηνώσεις THE RANCH πριν τις 06-05-2023.
  6. Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί  μέχρι την προηγούμενη ημέρα της κυκλοφορίας του επόμενου κατά σειρά φύλλου της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, άλλως η εφημερίδα και η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ δικαιούνται να αρνηθούν την κάρπωση της προσφοράς.
  7. Για την ισχύ του κουπονιού θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα παρακάτω στοιχεία τις ώρες 09:00 έως 17:00, κατά τις εργάσιμες ημέρες. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι: τηλ. 210 4100121/210 4100122,/email: info@ranch.gr, website: htpp://www.ranch.gr, www.facebook.com/theranchsa και είναι υποχρεωτική η προεγγραφή από τους κατόχους του κουπονιού έως 12/6/2023 για την κατασκηνωτική περίοδο Α και έως 10/8/2023 για την κατασκηνωτική περίοδο Ε, ώστε να ενημερωθούν για την διαθεσιμότητα της κατασκήνωσης και της δυνατότητας κάρπωσης της προσφοράς.
  8. Η  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του εκπτωτικού κουπονιού ή στο παιδί ηλικίας 6 έως 16 ετών εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά της. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελαν τυχόν υποστούν οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.».
  9. Η εφημερίδα ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού ή σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων της κατασκήνωσης.
  10. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.
  11. Οι όροι του Διαγωνισμού δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.parapolitika.gr.
  12. Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.