Τη συνεργασία του µε την εταιρεία Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη ανακοίνωσε το Open, µε την εταιρεία παραγωγής να αναλαµβάνει την υλοποίηση µέρους του ψυχαγωγικού προγράµµατος του τηλεοπτικού σταθµού.

Το deal έκλεισε κατόπιν επίσκεψης του γνωστού παραγωγού στα µέσα της εβδοµάδας στις εγκαταστάσεις του καναλιού της Παιανίας, όπου τον συνόδευσε ο εδώ και λίγους µήνες συνεργάτης του, Τζώνη Καληµέρης.

Πρόκειται επί της ουσίας για άτυπη επαγγελµατική ρεβάνς για τον παρουσιαστή του «Just the 2 of us», η συνεργασία του οποίου µε το Open είχε ολοκληρωθεί άδοξα έπειτα από διαφωνίες που προέκυψαν µε το περιβάλλον Σαββίδη για σειρά από ζητήµατα που αφορούσαν την προοπτική του σταθµού στο κοµµάτι της ψυχαγωγίας.

«Σημαντικές ανάσες»

Με τη συµφωνία αυτή, ο µεν Νίκος Κοκλώνης επεκτείνει το πεδίο των συνεργασιών του στην εγχώρια τηλεοπτική πραγµατικότητα σε άλλο ένα µέτωπο, οι δε άνθρωποι του καναλιού του µεγαλοµετόχου του ΠΑΟΚ ευελπιστούν σε σηµαντικές ανάσες σε ό,τι αφορά τα νούµερα τηλεθέασης, αλλά και την εξασφάλιση ενός σηµείου αναφοράς µετά τη ρευστότητα των προηγούµενων ετών, και δη την πρόσφατη παραίτηση του Γιάννη Λάτσιου από τη θέση του προέδρου του ∆.Σ.

Στο κάδρο των συζητήσεων έχουν τοποθετηθεί µια σειρά από παραγωγές, από τηλεπαιχνίδια και σίριαλ µέχρι ριάλιτι και βραδινά σόου.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 10 Ιουνίου 2023.