To βάθος και το ακριβές περίγραµµα της συνεργασίας του Open µε την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη στο κοµµάτι της προώθησης ψυχαγωγικών προγραµµάτων καταδεικνύει η ανακοίνωση για την ανάληψη της διεύθυνσης προγράµµατος του καναλιού της Παιανίας από την Ιζαµπέλα Σασλόγλου.

Πρόκειται για ένα στέλεχος µε µακρά εµπειρία στα τηλεοπτικά πράγµατα, που προέρχεται από την εταιρεία του γνωστού παρουσιαστή και θα κληθεί να ηγηθεί της δύσκολης προσπάθειας για εξεύρεση µιας σειράς παραγωγών, προκειµένου ο τηλεοπτικός σταθµός του Ιβάν Σαββίδη να ξεκολλήσει από τον πυθµένα της τηλεθέασης.

Πλέον, το ενδιαφέρον ενόψει της νέας σεζόν επικεντρώνεται σε δύο άξονες: Αφενός στο αν ο χρόνος που αποµένει µέχρι την έναρξή της είναι αρκετός για να δροµολογηθεί ένα αξιόπιστο συνολικό project από την Barking Well Media (η εταιρεία πάντως εµφανίζεται να έχει έτοιµο σχέδιο και πολλές παραγωγές στα σκαριά) και αφετέρου στο αν θα βρεθούν οι απαραίτητες ισορροπίες µεταξύ της πλευράς Κοκλώνη και της ιδιοκτησίας του καναλιού, δεδοµένων των γεγονότων που είχαν οδηγήσει πριν από περίπου µία διετία στην επεισοδιακή αποχώρηση του παρουσιαστή από την Παιανία.

Κομβικός ρόλος

Οπως λένε οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις, κοµβικό ρόλο σε αυτό το µέτωπο θα παίξει ο συνεργάτης πλέον του Ν. Κοκλώνη και πρώην διευθύνων σύµβουλος του Open, Τζώνη Καληµέρης.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η εντυπωσιακή, αν µη τι άλλο, επιστροφή Κοκλώνη είναι, εκτός των άλλων, ενδεικτική της έλλειψης διάθεσης του Ιβάν Σαββίδη να επενδύσει περαιτέρω στα Μέσα της ιδιοκτησίας του, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει εκ νέου την εδώ και καιρό γνωστή πρόθεσή του για σταδιακή αποµάκρυνση του ίδιου και των ανθρώπων του τουλάχιστον από το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Στην κατεύθυνση αυτή, εξάλλου, συγκλίνουν και οι πληροφορίες που θέλουν τον Ν. Κοκλώνη και τον Τζ. Καληµέρη να είχαν συζήτηση στην προ ηµερών επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις του καναλιού, καθώς και µια σειρά από σενάρια για πιθανή ανάµειξή τους σε µια µελλοντική διαδικασία πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου του Open.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 17 Ιουνίου 2023.