Κατά των τριών βασικών, δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, πολιτικών συντακτών του ΣΚΑΪ «έβαλε» η Σία Κοσιώνη με βίντεο που ανήρτησε στο facebook. 

Από τον τηλεοπτικό σταθμό αναφέρεται: Αγωνία για τις εκλογές δεν έχουν μόνο οι πολιτικοί αρχηγοί, τα επιτελεία και οι υποψήφιοι... Στους τηλεοπτικούς σταθμούς να δείτε τι γίνεται προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη εκλογική βραδιά. Πυρετώδεις οι προετοιμασίες και οι πρόβες, ανελέητο, πολλές φορές και το τρολάρισμα. Η Σία Κοσιώνη προσπαθεί να βάλει σε... σειρά τους πολιτικούς συντάκτες του ΣΚΑΪ επιχειρώντας παράλληλα να... μαντέψει τη σειρά που θα καταλάβουν από την κάλπη τα κόμματα που καλύπτει καθένας: πρώτος ο Γιάννης Καντέλης που καλύπτει τη ΝΔ, ακολουθεί ο Αντώνης Αντζολέτος που καλύπτει τον ΣΥΡΙΖΑ και έπεται η συντάκτρια που ειναι επιφορτισμένη με το ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ, Δέσποινα Βλεπάκη, ή θα πρέπει να έρθει πιο μπροστά η Δέσποινα; Στην όποια περίπτωση, όποια κι αν είναι η λαϊκή ετυμηγορία την Κυριακή, στον ΣΚΑΪ και τη μεγάλη εκλογική βραδιά θα τη μάθετε έγκαιρα και έγκυρα!

Δείτε το βίντεο, με τη Σία Κοσιώνη να σχολιάσει: «Αν νομίζετε ότι ανησυχούν μόνο οι πολιτικοί αρχηγοί για τη σειρά που θα τους επιφυλάξουν οι ψηφοφόροι είστε γελασμένοι! Δείτε τι συμβαίνει στα τηλεοπτικά παρασκήνια με τους πολιτικούς συντάκτες!»