Η δημιουργική ομάδα των Social Media του ειδησεογραφικού πολιτικού portal parapolitika.gr χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει εικόνες από σενάριο, όπως τις φαντάζεται η… «μηχανή» και έτσι δίνει μια νέα νότα σάτιρας με αυτή την σειρά βίντεο.

Με το νέο βίντεο της σατιρικής σειράς της δημιουργικής ομάδας του parapolitika.gr οι πολιτικοί αρχηγοί πάνε για μπάνιο. Ειδικότερα, η τεχνητή νοημοσύνη φαντάζεται στο νέο επεισόδιο της σειράς πώς θα είναι οι πολιτικοί αρχηγοί στις διακοπές τους, μιας και οι εκλογές τελείωσαν, η κυβέρνησης έχει πλέον συσταθεί και... τα «μπάνια του λαού» είναι κοντά.

Με αφορμή την επικαιρότητα, δημιουργείται μια «τεχνητή» εικόνα που στη συνέχεια γίνεται βίντεο, που «αφηγείται» μια σατιρική ιστορία. Στόχος του parapolitika.gr είναι να δημιουργήσει συζήτηση μεταξύ των νέων με αφορμή την επικαιρότητα και σε καμία περίπτωση να προσβάλει τα προβαλλόμενα πρόσωπα.

#gia_Plaka (Για πλάκα) τα parapolitika.gr ξεκινούν να λένε σατιρικές ιστορίες με εικόνες τεχνητής νοημοσύνης.

@parapolitika Πώς περνούν τις διακοπές τους οι πολιτικοί αρχηγοί; Το #ai φαντάστηκε... #parapolitikagr #tiktokgreece #satire #comedy #greece #artifitialinteligence ♬ Sunsets (feat. Olivia Lunny) - Nurko