Οριστικό διαζύγιο μεταξύ Open και Μπέττυς Μαγγίρα, καθώς όλες οι συζητήσεις που διήρκεσαν αρκετές εβδομάδες οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε συνεχείς επαφές με τη διευθύντρια προγράμματος του Open Ιζαμπέλα Σασλόγλου, όπου της ζητήθηκαν αλλαγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το καθοριστικό ραντεβού έγινε το βράδυ της Τρίτης με τον σύμβουλο διοίκησης της Barking Well Media Τζώνη Καλημέρη και με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής Νίκο Κοκλώνη.

Η συνάντηση δεν πήγε καλά και οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην προχωρήσουν σε συνεργασία.

Οι λόγοι ήταν πως οι προτάσεις της εταιρείας παραγωγής για σημαντικές αλλαγές στη θεματολογία της εκπομπής -ήθελαν ένα μαγκαζίνο περισσότερο γυναικείο-, αλλά και στην ομάδα της εκπομπής μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν έγιναν αποδεκτές από την παρουσιάστρια.

Για παράδειγμα, φέρεται να προτάθηκε στην Μπέττυ η είσοδος στην ομάδα του πάνελ της Πηγής Δεβετζή, κάτι το οποίο δεν τη βρήκε σύμφωνη.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, υπήρχε μεγάλη απόσταση και στο οικονομικό κομμάτι, κυρίως για το μπάτζετ της εκπομπής. Στη συζήτηση λέγεται πως τέθηκε και θέμα ρήτρας τηλεθέασης για την Μπέττυ Μαγγίρα, την οποία και βρήκε κατηγορηματικά αντίθετη.

Τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο η ανάληψη της καθημερινής πρωινής ζώνης του Open από την Ελένη Τσολάκη.

Η Μπέττυ Μαγγίρα πιθανότατα κατευθύνεται στον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση εκπομπής του Σαββατοκύριακου, παράλληλα με μία θέση στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar», εφόσον βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόταση στην ηθοποιό είχε καταθέσει προ μηνών και ο ΣΚΑΪ και δεν θα πρέπει να αποκλείεται το κανάλι του Φαλήρου να επιστρέψει με νέα πρόταση για ψυχαγωγική εκπομπή.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 6/07/2023