Ξεκίνησε ήδη τις παρεµβάσεις στο πεδίο των ενηµερωτικών εκποµπών του ΣΚΑΪ ο νέος επικεφαλής και άρτι αφιχθείς από τον ΑΝΤ1, Κώστας Τσιακανίκας, που εδώ και µερικές ηµέρες εγκαταστάθηκε και επισήµως στο Νέο Φάληρο.

Στο κάδρο των πρώτων του πρωτοβουλιών είναι η ενίσχυση τόσο του πρωινού µε τους ∆ηµήτρη Οικονόµου και Ακη Παυλόπουλο, όσο και των «Αταίριαστων», Κούτρα και Ντζούνου, που επιστρέφουν -και θεσµικά- µε τη νέα σεζόν στην παλιά τους ζώνη.

Ανάµεσα στα άλλα και σε συνεργασία µε τον διευθυντή του ενηµερωτικού τοµέα, Βασίλη Παπαδρόσο, είναι η επιστράτευση δηµοσιογράφων εντός, αλλά και εκτός, σε κάποιες περιπτώσεις, του καναλιού, που θα µπορούσαν να αξιοποιηθούν ως µόνιµες παρουσίες στις δύο εκποµπές.

Μέχρι το τέλος του μήνα

Από κει και πέρα, Παπαδρόσος και Τσιακανίκας συµφώνησαν να συνεχιστεί µέχρι το τέλος του µήνα η ενηµέρωση στη ζώνη 12-2, µε τους Καντέλη και Αντζολέτο να παίρνουν τη σκυτάλη από τους Πιτταρά και Γρηγοριάδη.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη γεµάτη επικαιρότητα, µε φόντο τις πυρκαγιές και όχι µόνο, η οποία επιβάλλει τη συνέχιση της ενηµερωτικής ροής µετά το «Σήµερα» και τους «Αταίριαστους».

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 22 Ιουλίου 2023.