Το «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο Mega, με το νέο Chaser Νικόλα Πάχη να προσκαλεί τους παίκτες στις πιο ανατρεπτικές καταδιώξεις. «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» υποδέχονται από τον Σεπτέμβριο το νέο μέλος στην «οικογένεια» των Chasers.

Το «Σούπερ Αγόρι», ο πέμπτος διώκτης του τηλεπαιχνιδιού, είναι μόλις 23 ετών και είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Ο νεότερος Chaser του παιχνιδιού παγκοσμίως έχει περάσει από τη θέση του παίκτη στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του Mega, έχει πάθος με τα αθλητικά και αρθρογραφεί σε αθλητικές ιστοσελίδες. Παίζει μπάσκετ, λατρεύει τη μαγειρική και συμμετέχει σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, ενώ εξακολουθεί να εμπλουτίζει τις γνώσεις του μαθαίνοντας γερμανικά.

Νέοι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με την πιο δυνατή ομάδα των Chasers. Ποιοι θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι σε αυτό το κυνήγι γνώσεων, φεύγοντας από το «The Chase» με έως και 10.000 ευρώ μετρητά;

Την περσινή τηλεοπτική περίοδο το απογευματινό τηλεπαιχνίδι του Mega βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης. Το ανατρεπτικό κυνήγι γνώσεων που μας χάρισαν «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» τερμάτισε πρώτο στην τηλεθέαση με μέσο όρο 15,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 για το διάστημα από 12 Σεπτεμβρίου 2022 έως 7 Ιουλίου 2023. Στο σύνολο του κοινού, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης του Mega σημείωσε μέσο όρο 13,9%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό κατέγραψε το εντυπωσιακό ποσοστό 19,7%.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ontime