Διπλή τηλεοπτική παρουσία θα έχει τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο πρώην επιχειρηματίας μόδας Λάκης Γαβαλάς. Ενώ συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τα γυρίσματα για τη νέα κωμωδία της ΕΡΤ1 «Στα σύρματα», όπου υποδύεται έναν καθηγητή σε σωφρονιστικό ίδρυμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται και για διεθνή καριέρα.

Ο Λάκης Γαβαλάς ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο Netflix, καθώς θα έχει έναν μικρό ρόλο στην τέταρτη σεζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς του συνδρομητικού δικτύου «Emily in Paris». O γνωστός στυλίστας θα υποδυθεί τον εαυτό του, αφού θα κάνει έναν guest ρόλο ενός εκκεντρικού στυλίστα. Τα γυρίσματα δεν έχουν ακόμη πραγματοποιηθεί, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η απεργία των ηθοποιών του Χόλιγουντ, όμως ο Λάκης Γαβαλάς αναμένεται να ταξιδέψει σύντομα στο Παρίσι, ώστε να γυριστούν οι σκηνές.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα ταξιδέψει στο Παρίσι μέσα στις επόμενες εβδομάδες. «Πράγματι, θα ταξιδέψω στο Παρίσι στις 2 Οκτωβρίου», δηλώνει στην «ΟΝ time» o Λάκης Γαβαλάς, προσθέτοντας: «Η πρώτη προσέγγιση έγινε με τον παραγωγό το καλοκαίρι σε κοινή κρουαζιέρα που κάναμε στο Αιγαίο. Μου ζήτησαν -και λόγω της εμπειρίας μου από τον χώρο της μόδας- να κάνω ένα γκεστ». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάκης Γαβαλάς τις προηγούμενες μέρες απέρριψε μεγάλη οικονομική πρόταση που είχε από τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι προκειμένου να βρίσκεται στην ομάδα των παικτών που θα ταξιδέψουν στο νέο ριάλιτι «I am a Celebrity get me out of here». Επίσης, δεν δέχτηκε να κάνει γκεστ συμμετοχή στο «My Style Rocks», αν και τον ήθελαν διακαώς από την παραγωγή του ριάλιτι μόδας.


*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime την Πέμπτη 14/9