Εκτός μικρής οθόνης είναι η Βίκυ Καγιά, αλλά, όπως όλα δείχνουν, αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ. Το πρώην μοντέλο κι επιτυχημένη παρουσιάστρια στο πρώτο μισό της νέας σεζόν έχει αποφασίσει να ξεκουραστεί, αλλά υπάρχουν οι φήμες ότι μεγάλος θεατρικός επιχειρηματίας την έχει προσεγγίσει προκειμένου να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι.

Mίνι σειρά εποχής

Το όνομά της, ωστόσο, ακούγεται έντονα τα τελευταία 24ωρα για τηλεοπτική σειρά. Πρόκειται για μια καινούργια μίνι σειρά εποχής (9-12 επεισοδίων) που θα προβληθεί στη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1 και η πλοκή της αφορά στα νεανικά χρόνια της Μαρίας Κάλλας. Ο τίτλος της σειράς θα είναι «Η Μαρία που έγινε Κάλλας» και τη σκηνοθεσία θα επιμεληθεί η Όλγα Μαλέα.

Ενδιαφέρον για την αγορά της σειράς είχε δείξει αρχικά η δημόσια τηλεόραση, όμως αυτή τελικά καταλήγει στη συνδρομητική πλατφόρμα του καναλιού του Αμαρουσίου. Έχει ήδη γίνει η πρώτη προσέγγιση στη Βίκυ Καγιά, όχι για τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας, αλλά για έναν άλλο ρόλο-έκπληξη. Τη Μαρία Κάλλας θα υποδυθεί ένα νέο πρόσωπο, το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί στη μικρή οθόνη.