Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της οριστικής λίστας των επώνυμων παικτών που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή τους στο νέο ριάλιτι του Ατζούν Ιλίτζαλι «I am a celebrity get me out οf here», το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές Οκτωβρίου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Πολλά τα ονόματα που πέρασαν από την έδρα της εταιρείας παραγωγής Acun Medya στο Χαλάνδρι: Δήμητρα Αλεξανδράκη, Ιωάννα Λίλη, Νίκος Αναδιώτης, Τάσος Ξιαρχό, Δημήτρης Βλάχος, Αγγελική Ηλιάδη, Μαρία Καλάβρια, Bo, Πάνος Καλλίδης.

Πληροφορίες ήθελαν στο ριάλιτι να μπαίνουν ένας γνωστός αθλητής κι ένα πολιτικό πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα, η Ραχήλ Μακρή είναι το πολιτικό πρόσωπο που θα απολαύσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Εκτός από την ίδια, όμως, έχουμε κι έναν επιτυχημένο παλαίμαχο αμυντικό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, τον οποίο θα δούμε σε ρόλο-έκπληξη μαζί με τους παρουσιαστές. Πρόκειται για τον Νίκο Βαμβακούλα.

Πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τον Τούρκο παραγωγό να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να πείσει τους celebrities, με ποσά που ξεπερνούν σε κάποιες περιπτώσεις και τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

Στην παρουσίαση θα απολαύσουμε τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα, ενώ τις επόμενες μέρες θα γυριστεί και το τρέιλερ με τους παρουσιαστές και κάποιους από τους παίκτες. Η τελική λίστα του ριάλιτι θα κλείσει τα επόμενα εικοσιτετράωρα και αμέσως μετά οι παίκτες, μαζί με τον Γιώργο Λιανό και τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής, θα ταξιδέψουν για τη Δομινικανή Δημοκρατία, ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, που θα διαρκέσουν έξι εβδομάδες. Θα υπάρχει αμοιβή για όλους τους παίκτες, αλλά όχι έπαθλο, καθώς αυτό θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Το ριάλιτι θα περιλαμβάνει συνολικά είκοσι επεισόδια και θα προβάλλεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.