Τη μουσική της σειράς «Milky Way» στο MEGA συνυπογράφει ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος μίλησε για αυτό καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», ενώ σχολίασε την αίσθηση αυτονομίας της συζύγου του, Τόνιας Σωτηροπούλου, και τη φιλία του με τον Πάνο Μουζουράκη. 

Συγκεκριμένα αναφέρεται: Καλεσμένος στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας.

Έχοντας μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο πετυχημένος μουσικός υπογράφει τη μουσική της σειράς του MEGA «Milky Way» μαζί με την Kid Moxie, ενώ ετοιμάζεται για τις χειμερινές του εμφανίσεις από την 1η Δεκεμβρίου.

«Έχουμε δουλέψει εδώ και ένα χρόνο. Το άλμπουμ κυκλοφορεί την Πέμπτη σε όλες τις πλατφόρμες», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας για το soundtrack του «Milky Way».

«Είχαμε γράψει περίπου 20 θέματα, εκ των οποίων τα 4-5 είναι παραλλαγές του βασικού θέματος. Έχω τσαλακώσει λίγο τους ήχους, έτσι είναι και οι χαρακτήρες, βρίσκονται στην πρώτη νιότη. Επειδή έχω καλή ενσυναίσθηση για αυτή την περίοδο της ζωής, έτσι θέλησα και το ηχητικό να είναι τσαλακωμένο, καταπονημένο, αλλά και να αναδύεται μία αισιοδοξία κι ένα φως», είπε.

Ο Κωστής Μαραβέγιας χαρακτήρισε την εφηβεία ηφαίστειο και ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι της ζωής.

«Η μουσική ακόμη με σώζει, μέχρι και σήμερα. Έχουμε τα σκοτάδια, τις αποτυχίες, τις απογοητεύσεις. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η μαγεία της ζωής. Η μουσική είναι καταλύτης», είπε.

Κωστής Μαραβέγιας: Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει μια αίσθηση ανεξαρτησίας και αυτονομίας

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Κωστής Μαραβέγιας, έχει γράψει πολλά τραγούδια για τη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου, μερικά των οποίων θα κυκλοφορήσουν με τον επόμενό δίσκο του.

«Η Τόνια έχει έντονη προσωπικότητα και μία αίσθηση ανεξαρτησίας και αυτονομίας, που μου θυμίζει τη νιότη μου στα Εξάρχεια κι όταν αισθανόμουν ότι θα αλλάξω τον κόσμο», είπε.

Για τον Κωστή Μαραβέγια  η καλοσύνη και η ειλικρίνεια είναι απαραίτητες για τις σχέσεις του, φιλικές και ερωτικές, ενώ τόνισε πως με τον Πάνο Μουζουράκη έχει μία σχέση ζωής.

Όπως αποκάλυψε ο Πάνος Μουζουράκης, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου το 2004 κι έκτοτε τους συνδέει μία δυνατή φιλία.