Νέα δεδομένα προκύπτουν για το επαγγελματικό μέλλον του Δημήτρη Καμπουράκη, με νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει ήδη βρει την επόμενη επαγγελματική του στέγη.

Την προηγούμενη Παρασκευή, ως γνωστόν, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του δημοσιογράφου με το Open, επισήμως για «λόγους υγείας».

Είναι, όμως, κοινό μυστικό πως από την αρχή σχεδόν της τηλεοπτικής περιόδου υπήρχαν τριβές με τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης, που κορυφώθηκαν τη βραδιά της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρθηκαν από το «Πρωινό», ζητήθηκε από το δημοσιογράφο να παραμείνει στο εκλογικό πάνελ μέχρι τις 2.00 το πρωί και να βρίσκεται κανονικά στο πόστο του στις 06.00 στο «Ώρα Ελλάδος».

Το παρασκήνιο και η αιτία αποχώρησης

Ο δημοσιογράφος σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφο της εκπομπής «Fay’s Time» επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν κάποιες προστριβές, αλλά αυτός δεν ήταν λόγος για να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό. Η αιτία είναι καθαρά θέμα υγείας και μάλιστα ο ίδιος και κατά τη διάρκεια των εκπομπών δεν αισθανόταν καλά, γι’ αυτό πολλές φορές ήταν καθιστός, επειδή πονούσε.

Ο δημοσιογράφος είπε ότι ξαφνιάστηκε με τους συναδέλφους και με όσα άφησαν να εννοηθούν.

"Μετακομίζει" στο Action24;

Ερωτηθείς για τη μετακίνησή του στο Action24, απάντησε ότι είχε πάει και είχε συναντήσει το διευθυντή του σταθμού Γιάννη Σαραντάκο, ενημερώνοντας από πριν τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο προκειμένου να μην αρχίσουν να κυκλοφορούν φήμες.

Επίσης, ο Δημήτρης Καμπουράκης, εκφράζοντας τη λύπη του για όσα έχουν ακουστεί, είπε ότι θα δει πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα με άλλα δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες.

Πάντως, πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με το Action24 για την παρουσίαση εκπομπής τα Σαββατοκύριακα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Ontime" στις 31/10/2023