Δυναμική είσοδο στη σάτιρα κάνουν τα parapolitika.gr. Το παρασκηνιακό ειδησεογραφικό website με την 11ετή εμπειρία στον ψηφιακό χώρο ξεκινά μια νέα σειρά σατιρικών βίντεο για όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον λογαριασμό του parapolitika.gr στο TikTok θα παρακολουθείτε κάθε εβδομάδα ένα σατιρικό βίντεο.

Η creative team του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αφουγκράζεται όλα τα hot θέματα που συζητεί η κοινωνία και με τα σατιρικά κείμενα της Ελένης Ελευθεριώτη αλλά και με την ενσάρκωσή τους από τον ηθοποιό Ανάργυρο Βαζαίο, σας παρουσιάζει τη σειρά «Οι περιπέτειες του Ανάργυρου».

Η σειρά «Οι περιπέτειες του Ανάργυρου» είναι εμπνευσμένη από την κατεύθυνση ξένων ειδησεογραφικών ομίλων στο TikTok, όπως η Washington Post, αλλά ταυτόχρονα και από το παρελθοντικό θέατρο σκιών, που μέσω του χαρακτήρα «Καραγκιόζη» ψυχαγωγούσε και ταυτόχρονα στηλίτευε γεγονότα της κοινωνίας.

Αναλυτικά οι συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Γιώργος Βαγενάς
Σενάριο: Ελένη Ελευθεριώτη
Ηθοποιός: Ανάργυρος Βαζαίος
Motion design: Ζήσης Δημόπουλος
Μοντάζ: Φάνης Κελεμπέκογλου, Γιάννης Κυρίτσης
Επιμέλεια σειράς: Φανή Βεντούρη

@parapolitika Εσείς πώς αντιδράτε με τις τιμές στο ελαιόλαδο; #parapolitikagr #comedyshow #newproject #fy #foryou #oil #peripeties #tiktokgreece #greece #prises #times #holl #hall ♬ πρωτότυπος ήχος - Parapolitika.gr