Ο Δημήτρης Κλειδάς στο χθεσινό live του Fame Story, ήθελε να κάνει ένα παράπονο στην κριτική επιτροπή για κάτι που τον ενόχλησε.

Μόλις βρήκε, λοιπόν, την ευκαιρία ζήτησε τον λόγο για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Θέλησε να την «πει» τους κριτές του Fame Story, επειδή αναφέρθηκε το όνομά του συγκριτικά με το act του Μάριου.

Ο Μάριος φάνηκε να μην ήταν ειλικρινής όταν ισχυρίστηκε ότι το τραγούδι του, το Tamally maak, τον δυσκόλεψε πολύ γιατί δεν είχε επαφή με αραβικά, ενώ σε οντισιόν για να μπει στο ριάλιτι είχε τραγουδήσει το ίδιο ακριβώς κομμάτι με άνεση στη γλώσσα.

Έτσι ο Light όταν σχολίασε την εμφάνιση του παίκτη, θυμήθηκε τον Δημήτρη που γκρίνιαζε επειδή δεν ήξερε καθόλου αγγλικά, αλλά τελικά στο Losing My Religion «έσκισε».

Η τοποθέτηση του Δημήτρη και η απάντηση του Light

Ο Δημήτρης, μετά από αυτά που άκουσε από τον Light, πήρε τον λόγο και θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν ξέρει καθόλου αγγλικά, παρότι η μητέρα του είναι καθηγήτρια αγγλικών, και δε θέλει να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις στον κόσμο.

«Θεωρώ ότι αυτό που έκανες τη φορά που είχες το αγγλικό τραγούδι ήταν ψυχολογικό τρικ. Λες κάποια πράγματα που δημιουργούν μια αίσθηση στον κόσμο να έχουν χαμηλά expectations από εσένα. Είσαι μάστερ στην ψυχολογία και ξέρεις πού να θέσεις τα stantards για να ξεσκίσεις. Ας μην το συνεχίσουμε γιατί θα βγεις εσύ χαμένος», είπε ο Light στον σπουδαστή.

Δείτε το βίντεο: