Σε ανασχεδιασμό του προγράμματός του προχωρά ο ΑΝΤ1 μετά τις διοικητικές αλλαγές και την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το μέχρι πρότινος γενικό διευθυντή Προγράμματος του σταθμού Τζώρτζη Ποφάντη.

Όπως όλα δείχνουν, η τύχη ενός νέου κύκλου του «Your Face Sounds Familiar» θα κριθεί από την τελική σύνθεση της ομάδας των παικτών. Δηλαδή, αν ο ΑΝΤ1 μείνει ικανοποιημένος με τη δημιουργία του team, μόνο τότε το πρότζεκτ θα προχωρήσει προς υλοποίηση.

Τα ονόματα που "παίζουν"

Πάντως, τα πρώτα ραντεβού έχουν ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή έχει ξεκινήσει τις επαφές.

Μεταξύ των προσώπων που έχουν δεχτεί πρόταση είναι ο τραγουδιστής Πέτρος Πυλαρινός των Alcatrash, η αδελφή του Πέτρου Ιακωβίδη, Μορφούλα Ιακωβίδου, επίσης τραγουδίστρια στο επάγγελμα, η τραγουδίστρια Άσπα, αδελφή του αδικοχαμένου Mad Clip, η Ματίνα Νικολάου, την οποία για χρόνια παρακολουθούσαμε ως «Βάνια» στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, η Πέννυ Μπαλτατζή, αλλά και η Μαριάντα Πιερίδη.

Το ζευγάρι του YFSF

Ωστόσο κι ένα φημολογούμενο ζευγάρι -και μάλιστα φρέσκο- δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή.

Πρόκειται για τους τραγουδιστές Γιώργο Λιβάνη και Ανδρομάχη, οι οποίοι, μάλιστα, την προηγούμενη Κυριακή έκαναν κοινή εμφάνιση στο club όπου εμφανίζεται ο νεαρός τραγουδιστής, ποστάροντας και τη σχετική φωτογραφία.

Όταν το κανάλι και η παραγωγή θα έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για το καστ, τότε θα πάρουν την τελική απόφαση.

Όπως όλα δείχνουν, παρουσιάστρια του πρότζεκτ στη μετά Μαρία Μπεκατώρου εποχή θα είναι η Μπέττυ Μαγγίρα, με ισχυρό, μάλιστα, ενδεχόμενο να έχει απέναντί της στην επιτροπή την αδελφή της, Ματθίλδη.

*Του Αλέξη Μίχα / Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "On Time" στις 8/11/2023