Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε δηλώσεις η Ιωάννα Μαλέσκου σε βραδινή έξοδό της και αναφέρθηκε στην κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τη Φαίη Σκορδά, τη βάφτιση της κόρης της και τις φήμες που τη θέλουν να συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar».

Για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά

«Αν μιλάμε για την Κατερίνα Καινούργιου, οτιδήποτε κι αν αισθάνεται, το μοιράζεται μέσα από την εκπομπή της. Αν αισθανθεί ότι κάπου αδίκησε κάποιον ή ότι ήταν υπερβολική, μέσα από την εκπομπή της λέει συγγνώμη. Αυτό όμως που συμβαίνει πολλές φορές είναι ότι όταν χάνουμε τη ψυχραιμία μας, χάνουμε και το όποιο δίκαιο μπορεί να έχουμε. Από την άλλη, όταν μία εκπομπή ανακατεύεται στη θεματολογία μιας άλλης εκπομπής, και ταυτόχρονα εκφέρει όσο εξευγενισμένα κι αν είναι μία άποψη, τότε θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη να ακούσει και τον αντίλογο. Δεν μου αρέσουν γενικώς οι εντάσεις και να δημιουργούνται στρατόπεδα. Τίποτα δεν αξίζει να μας αναλώνει και να το μεγεθύνουμε με τέτοιον τρόπο. Βέβαια το τίποτα είναι σχετικό, γιατί αν κάποιος αισθάνεται ότι θίγεται και ότι προσβάλλεται σε προσωπικό επίπεδο, τότε καλό είναι να μπαίνουν όρια».

Σχετικά με τη βάφτιση της κόρης της

«Δεν βιαζόμαστε να κάνουμε πράγματα. Όλα όσα κάνουμε λόγω του χαρακτήρα και των δυο μας είναι προστατευμένα. Δεν ξεκινήσαμε ακόμη τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης μας και όσο με ρωτάτε αγχώνομαι ότι έχω καθυστερήσει. Γενικώς δεν βιαζόμαστε να κάνουμε πράγματα, οπότε το αφήνουμε χαλαρά. Να μεγαλώσει και η μικρούλα μας λίγο. Έχουμε καταλήξει στο όνομά της, αλλά δεν μου επιτρέπεται να το μοιραστώ ακόμη. Θα είναι ένας συνδυασμός δύο ονομάτων. Θα είναι ένα το όνομα, αλλά θα αποτελείται από δύο».

Για τις φήμες περί συμμετοχής της στο "YFSF"

«Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν το YFSF. Εσύ τι πιστεύεις θα ήμουν καλή στο YFSF; Δεν ξέρω τι μου ταιριάζει καλύτερα στην τηλεόραση. Ξέρω ότι δεν βιάζομαι να κάνω κάτι».

Δείτε το βίντεο: