Οι «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» Πυξ Λαξ έρχονται για να σαρώσουν στο «Σπίτι με το Mega».

Απόψε, Σάββατο, στις 22.00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται το εμβληματικό συγκρότημα, που σημάδεψε την εφηβεία πολλών από εμάς και άφησε το αποτύπωμά του στην ελληνική μουσική.

Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας ανεβαίνουν στη σκηνή και με το πάθος τους μας προσκαλούν σε ταξίδι από το χθες στο σήμερα με τραγούδια-σταθμούς που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Οι Πυξ Λαξ αποκαλύπτουν τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες τους: «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο», «Μια συνουσία μυστική», «Τι είναι αυτό που μας ενώνει», «Πυξίδα», «Δεν θα δακρύσω πια για σένα», «Μοναξιά μου όλα», «Ανόητες αγάπες» κ.ά.


Οι καλεσμένοι στο «Σπίτι με το Mega»

Ο Κώστας Τουρνάς, ο Μιχάλης Μυτακίδης (Active Member), η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης τιμούν με την παρουσία τους την μπάντα, συμπράττουν επί σκηνής και μας χαρίζουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές. Στη βραδιά συμμετέχουν οι Μάγδα Βαρούχα, Αλεξάνδρα Γκουντούλια, Μαργκώ, Mc Yinca και ερμηνεύουν αγαπημένα κομμάτια. Εκλεκτοί καλεσμένοι -Αντώνης Δημητριάδης, Νίκος Νικολακόπουλος, Ηλίας Μπενέτος, Στέλλα Στυλιανούμοιράζονται ιστορίες μαζί τους.

Στα κλου, ο δημοσιογράφος και καλός τους φίλος, Νίκος Μπογιόπουλος, που μέσω Skype, μιλάει για τη φιλία τους και αποκαλύπτει άγνωστα γεγονότα που τους ενώνουν. Στιγμές συγκίνησης προκαλεί η αναφορά στον αείμνηστο Μάνο Ξυδούς, τον «Πρίγκιπα της Δυτικής Όχθης», που πίστεψε στο συγκρότημα και με τον οποίο συμπορεύτηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια των γυρισμάτων το κοινό είχε παραληρήσει, με συνέπεια το γύρισμα να διακόπτεται συνεχώς. Ενώ αφιέρωσαν κομμάτια και στον Βασίλη Καρρά.

Επίσης, να προσθέσουμε ότι πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της μπάντας μετά την επανένωσή της. «Δεν κυνηγήσαμε τη δόξα, η δόξα ήρθε και μας βρήκε. Είχαμε ανάγκη να κάνουμε και σόλο καριέρα. Όταν διαλύθηκε το συγκρότημα ξεκίνησα από το μηδέν», αναφέρει ο Στόκας, με τον Πλιάτσικα να προσθέτει: «Ο Μπάμπης Στόκας είναι αδερφός μου, ήταν δίπλα μου σε όλα τα δύσκολά μου κι εγώ στα δικά του».