Η κάμερα του "Ακόμα δεν είδες τίποτα" συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μίλησε για τα τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της, τον θρησκευτικό γάμο αλλά και την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Αγαπούσα πάντα τα Χριστούγεννα αλλά τώρα με τον ερχομό της κόρης μου έχουν αποκτήσει νόημα. Ο ερχομός της με βοήθησε να ηρεμήσω και να γειωθώ πιο πολύ, σαν να άλλαξε όλο το σκηνικό».

Για τον σύζυγό της

«Ο σύζυγός μου είναι ένας πολύ κάλος και ευτυχισμένος μπαμπάς. Ξέρει να αλλάζει πάνα, το αποφεύγει όμως. Δεν τον έχω πείσει ακόμα για τον θρησκευτικό γάμο αλλά αν γίνει κάποια στιγμή, θα το χαρώ. Θα ήθελα να γίνει για να το μοιραστούμε με τους δικούς μας. Στον πολιτικό ήμασταν εμείς και εμείς».

Για την τηλεόραση

«Η επιλογή να απέχω αυτό το διάστημα από την τηλεόραση είναι πολύ συνειδητή. Είναι ωραίο που γίνονται συζητήσεις για την επιστροφή μου με ανθρώπους που έχουν πράγματα να σκεφτούν και να μου πουν. Το πότε θα επιστρέψω είναι κάτι που δε με απασχολεί γιατί δε βιάζομαι. Μακάρι να έρθουν όλα κατ’ ευχήν, όπως τα σκέφτομαι».

«Δε θα με φανταζόμουν ως παίκτρια στο ‘YFSF’», αποκαλύπτει η ίδια και αναφέρει:

«Μου αρέσουν οι ζωντανές εκπομπές αλλά δε θα απέρριπτα άλλη πρόταση αν με έκανε να νιώσω καλά. Υπήρχαν κάποιες παράμετροι τις οποίες τώρα τις βλέπω και λέω ‘όχι’, αν τώρα το έβλεπα και το εξέταζα από τη δική μου ματιά θα έκανα διαφορετικές κινήσεις και άλλες επιλογές».

Δείτε το βίντεο: