Στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, “Η Μάγισσα“, οι αποφάσεις του Μάρκου σχετικά με τη Θεοφανώ πρόκειται να τον φέρουν αντιμέτωπο ακόμη και με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το "Mytv", Ο Μιχαήλ αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως ο γιος του παίρνει λανθασμένες αποφάσεις και πως εκθέτει την οικογένειά τους.

Η επιμονή του Μάρκου, μάλιστα, να προστατεύει τη Θεοφανώ προκαλεί ανάμεικτες αντιδράσεις.

Όπως θα δούμε, όταν αποκαλύπτεται πια σε όλους πως ή κοπέλα βλέπει οράματα, μερικοί αρχίζουν να τη διαβάλλουν και όλο και περισσότεροι συμβουλεύουν τον Μάρκο να τη διώξει απ’ τον πύργο, φέρνοντάς τον στα όριά του.

Τότε, ο Μιχαήλ αντιλαμβάνεται πως ο γιος του δεν είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της οικογένειάς τούς και ζητάει απ’ τον Μάρκο να του παραδώσει τη θέση του καπετάνιου.

Ωστόσο, προς μεγάλη έκπληξη όλων, εκείνος αρνείται. Πατέρας και γιος γίνονται αντίπαλοι και ο πύργος των Λασκαραίων θα χωριστεί στα δύο.

Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες

Η μάχη μεταξύ τους είναι σκληρή, ενώ τα μέλη της οικογένειας καλούνται να επιλέξουν ποιον θα υποστηρίξουν.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Τζανής αρχίζει να δρα μόνος του αδιαφορώντας για τις αποφάσεις του αδελφού του.

Μάλιστα, βρίσκει νέους συμμάχους και με τη βοήθεια των Τριβολαίων βάζει σε εφαρμογή ένα θανάσιμο σχέδιο. Όμως, τίποτα δεν θα πάει όπως το σχεδίαζαν και οι συνέπειες είναι ολέθριες.