Τα νέα επεισόδια του “Σασμού” θα έχουν συγκλονιστικές εξελίξεις.

Η Καλλιόπη επιστρέφει στο δρόμο του σασμού. Αν ο Αντρέας Βρουλάκης δεν είχε επιστρέφει στην Άνω μεταξύ τους με τη βοήθεια του Παύλου.

Ποριά, Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες θα είχαν μονιάσει όλα αυτά, η Καλλιόπη σύντομα θα ανακαλύψει τα σκοτεινά του σχέδια και θα επιστρέψει στο δρόμο του σασμού.

Όλα άλλαξαν άρδην, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το "Tv24", από τη στιγμή που ο ξενιτεμένος Αντρέας επέστρεψε στο χωριό που τον ανάθρεψε. Έχοντας μέvoς για την οικογένεια των Σταματάκηδων, ορκίστηκε εκδίκηση και δεν σταμάτησε να εργάζεται προς εκείνη την κατεύθυνση.

Τα σχέδιά του δεν σταμάτησαν ούτε όταν έμαθε πως η ανιψιά του έχει κάνει παιδί με τον εχθρό, δηλαδή με τον Αστέρη Σταματάκη.

Η “καπετάνισσα” θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της

Έβαλε έναν ξένο να υποδυθεί τον συγκροτούμενο του Βασίλη και να πει στην Καλλιόπη ότι ο Παύλος φταίει για τον θάνατο του άντρα της, έβαλε βόμβα στο σπίτι του ξαδέλφου του, κατηγορώντας τον Μαθιό, ανατίναξε το σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής, ενώ όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, θα οργανώσει χτύπημα στον μεγάλο γιο της Καλλιόπης, που ευτυχώς όμως δεν θα ολοκληρωθεί με επιτυχία. Όλα τα παραπάνω όμως θα γίνουν γνωστά στην «καπετάνισσα», η οποία και θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Στα επόμενα επεισόδια, η Καλλιόπη θα αποφασίσει να κάνει μια κουβέντα με τον Αντρέα σχετικά με τη μητέρα του και λίγη ώρα αργότερα θα βρεθεί έξω από το σπίτι του. Για κακή του τύχη, θα τον δει με τον Θανάση από μακριά να μιλάνε και όταν τους πλησιάσει, χωρίς φυσικά να την αντιληφθούν, θα ακούσει για την παγίδα που της είχαν στήσει. Να της συστηθεί δηλαδή ως Σταμάτης Κωστάκης, συγκρατούμενος του Βασίλη της και να τη δηλητηριάσει με ψέματα.

Χωρίς να πει τίποτα και σε κανέναν, η γυναίκα θα μονολογήσει: «Ήρθε η ώρα σου, Βρούλακα» και θα κινήσει για το σπίτι του Αντρέα που ανέτρεψε τις ζωές όλων, θα του πει ότι ξέρει τα πάντα, όλες τις κινήσεις του, ότι είναι γιος του Ρούσσου Σταματάκη και όχι του Μανούσου και ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Η Καλλιόπη έχοντας καταλάβει το λάθος της και μετά την κουβέντα που θα κάνει με τον Αντρέα, θα πάρει στα χέρια της τη φωτογραφία του Βασίλη και θα του πει:

«Ίντα λες, Βασίλη μου; Έκαμα καλά απόψε; Να πάνε στον αγύριστο όλοι μας οι οχτροί. Το μίσος να ξετελέψει και το αίμα να πάψει να χύνεται. Τον δρόμο που άνοιξε ο Παύλος ο Βρουλάκης πέρυσι, αυτόν πρέπει να διαβούμε. Είναι αθώος ο Παύλος, Βασίλη μου. Τον αδίκησα. Του οφείλω μια συγγνώμη. Και σε σένα να τηρήσω τον λόγο μου. Να σταθώ στο πλάι του και με όλη μου τη δύναμη να βοηθήσω, για να έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα που θα καθίσουμε σε ένα τραπέζι και όλοι μαζί ενωμένοι θα φάμε, θα πιούμε και θα σφραγίσουμε τον σασμό».