Η επιτυχημένη δραματική σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», που καθηλώνει τους τηλεθεατές, επιστρέφει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 21:00 με νέα επεισόδια.

Στο κάδρο μπαίνει πια -επιτέλους, έπειτα από τόσους μήνες αναμονής- και κλέβει τα φλας ο Τζον Μακρίδης (Απόστολος Γκλέτσος), που φτάνοντας στην Αρεόπολη προκαλεί αναστάτωση. Για αρχή στην Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου), με την οποία θαμπώνεται και την οποία γοητεύει. Ένα love story εν τη γενέσει, που το τηλεοπτικό κοινό εδώ και καιρό, απ’ όταν ανακοινώθηκε πως θα συμπράξουν τηλεοπτικά, λαχταρά να δει στο «γυαλί».

Η παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί

Από την άλλη πλευρά, ο Ισίδωρος παραμένει θυμωμένος με την Αμαλία και ο γάμος τους κλονίζεται. Η παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, ο Ισίδωρος αναχωρεί για το Λονδίνο αφήνοντας την Αμαλία μόνη της στις γιορτές. Η Αρετή και ο Τάσος πάλι είναι επίσημα μαζί, τη στιγμή που η Βασιλική χωρίζει με τον Φίλιππο κι επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας της με το μωρό.

Ο Λυκούργος και η Χάιδω προσπαθούν να συνετίσουν τον Φίλιππο, αλλά εκείνος είναι αμετάπειστος. Ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι η Αριάδνη δεν είναι ερωτευμένη με τον Ορέστη και ψάχνει να βρει ποιος είναι ο άντρας που έχει μπει στη ζωή της.  Η Θεοδώρα προχωράει με την έκτρωση και η Μαργαρίτα στέκεται στο πλευρό της. Θυμωμένη από τις εξελίξεις, η Θεοδώρα πιάνει την Ειρήνη και της εξομολογείται πως ο Παρασκευάς τις κορόιδευε και τις δύο.

Ο Παρασκευάς περνάει δύσκολες ώρες

Η πλοκή στην πορεία μεταφέρεται 15 ημέρες αργότερα. Η Άννα κερδίζει 50.000 ευρώ στο λαχείο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Από την πλευρά του ο Παρασκευάς περνάει δύσκολες ώρες μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για την παράλληλη σχέση που διατηρούσε. Ο Φίλιππος δεν πείθεται να κάνει το πρώτο βήμα προκειμένου να γυρίσει πίσω η Βασιλική, αλλά κι εκείνη αρνείται να δεχτεί την Αριάδνη με το ζόρι.
*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 11/1/2024