Η Ξένια γεννάει πρόωρα και ο Δημοσθένης βρίσκεται στο πλευρό της περιμένοντας να κρατήσει το μωρό, όπως θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της "Γης της Ελιάς".

Ωστόσο, η Ξένια θα φύγει από την κλινική χωρίς το μωρό της, καθώς μπαίνει σε θερμοκοιτίδα.

Σύμφωνα με το TV24, η κοπέλα πηγαίνει και βλέπει το παιδί ενώ γίνεται και η εξέταση DNA για να αποδειχτεί και τυπικά ότι το μωρό είναι παιδί του Δημοσθένη. Η Ξένια συνεχίζει να επισκέπτεται το μωρό και αρχίζει να δένεται μαζί του. 

Δείτε επίσης: "Γη της Ελιάς": Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος είδε την... Άντζελα Γκερέκου - Το νέο love story στη σειρά του MEGA

Ο Δημοσθένης απαγορεύει στην Ξένια να "δεθεί" με το μωρό

Ο Δημοσθένης, βλέποντας ότι η Ξένια γυροφέρνει το νεογέννητο της το ξεκόβει, καθώς έχει σκοπό να το πάρει όπως έχουν συμφωνήσει.

Έτσι την προειδοποιεί και μάλιστα της απαγορεύει ακόμα και να το φιλά.

Στο μεταξύ, έχει ετοιμάσει τα πάντα στο σπίτι του. Έχει προσλάβει νταντά για να το προσέχει και έχει ετοιμάσει το δωμάτιο του, την κούνια του και όλα όσα χρειάζεται για να φέρει το μωρό και να έχει την ανάλογη φροντίδα.

Δείτε ακόμη: Τάσος Ιορδανίδης: "Περίμενα ότι η 'Γη της Ελιάς' θα γινόταν εμμονή στο τηλεοπτικό κοινό"

Η Ξένια τον χτυπάει στο κεφάλι και εξαφανίζεται με το παιδί

Λίγο αργότερα και αφού η Ξένια έχει πάρει το μωρό από την κλινική, ο Δημοσθένης επικοινωνεί μαζί της για να το ετοιμάσει ώστε να το πάρει μαζί του.

Στο μεταξύ η Ξένια έχει ετοιμάσει το σχέδιο της και ζητάει από τον Δημοσθένη τα χρήματα που της είχε πει ότι θα της δώσει. Έτσι εκείνος την επισκέπτεται για να πάρει το μωρό και μαζί έχει τα χρήματα αυτής της ανιαρής συναλλαγής.

Η Ξένια δεν δείχνει αγχωμένη. Αντίθετα, κρύβει τα συναισθήματά της και του προτείνει να του βάλει ένα ποτό.

Την ώρα που ο Δημοσθένης γυρίζει να πάρει το ποτήρι με το ουίσκι η Ξένια τον χτυπάει στο κεφάλι. Εκείνος πέφτει αναίσθητος και η Ξένια με αστραπιαίες κινήσεις παίρνει τα χρήματα και το μωρό και εξαφανίζεται.

Ο Δημοσθένης μετά από λίγη ώρα συνέρχεται και τρελαίνεται όταν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Ορκίζεται να την βρει και να την σκοτώσει.

Δείτε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος: "Είναι απαιτητικά τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς"