Με δάκρυα στα μάτια, η Κρίστη Καθάργια, παίκτρια των Διασήμων του Survivor περιέγραψε πως όταν ο γιος της ήταν 2,5 ετών, κινδύνευσε να πεθάνει. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, είπε.


Ήταν στο νοσοκομείο για πολύ καιρό

«Ήταν περίπου 2,5 και τον είχα στο νοσοκομείο για πολύ καιρό. Κόντεψε να πεθάνει και τότε ένιωσα πραγματικά έτοιμη να πεθάνω εγώ για να ζήσει εκείνος.

Μου είπε μαμά το σπίτι μας

Όταν έγινε καλά, πήγα σπίτι και έκανα το καλύτερο δυνατό για να αναρρώσει και για να είναι καλά. Εκείνο που με “σκότωσε” είναι ότι όταν τον πήγα ξανά στον γιατρό μετά από δύο μήνες για να τον δει σε τι κατάσταση είναι, τον είχα αγκαλιά και είδε το δωμάτιο που μέναμε τόσο καιρό εγώ κι εκείνος και μου είπε μαμά το σπίτι μας», είπε η ψυχολόγος, με δάκρυα στα μάτια.

«Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι αυτό δεν είναι το σπίτι μας και δεν το καταλάβαινε.

Όλα τελικά πήγαν καλά, το παιδί μου είναι υγιέστατο και μέσα από τη δική του δύναμη κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να κάνω.

Ένας μικρός ανθρωπάκος βγήκε από μία τέτοια δυσκολία» εξομολογήθηκε η Κρίστη Καθάργια μπροστά στην κάμερα του Survivor, για τη δύναμη που άντλησε από τον γιο της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: