Στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο «Just the 2 of us» επιστρέφει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά αυτή τη φορά όχι ως διαγωνιζόμενη. Η Queen Dina θα πάρει τη θέση της Κατερίνας Στικούδη, που λόγω εγκυμοσύνης θα απέχει αυτή τη σεζόν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΟΝ time», η ξανθιά παρουσιάστρια θα αντικαταστήσει την Κατερίνα Στικούδη στο μουσικό σόου, αφού η δεύτερη ή θα έχει γεννήσει ή θα περιμένει να γεννήσει κατά την έναρξή του στις 17 Φεβρουαρίου.

Η παραγωγή της Barking Well κατέληξε στην επιλογή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, καθώς είναι ένα άτομο που μετά τη γέννηση του γιου της δεν την έχουμε δει σε κάποιο τηλεοπτικό project. Η Queen Dina είπε αμέσως το μεγάλο «ναι», αφού, εκτός του ότι γνωρίζονται προσωπικά με τον Νίκο Κοκλώνη κι έχουν άριστες σχέσεις, είναι μια δουλειά όπου θα απασχολείται μία φορά την εβδομάδα κι έτσι θα έχει πάρα πολύ χρόνο να αφιερώνει στο μοναχογιό της Βλάσση Σταθοκωστόπουλο.

Να σημειωθεί ότι το «Just the 2 of us» είναι ένα γνώριμο περιβάλλον για την ξανθιά παρουσιάστρια, καθώς το 2020 είχε συμμετάσχει ως διαγωνιζόμενη με παρτενέρ τον τραγουδιστή Χρήστο Ζώτο και με την κριτική επιτροπή να είναι ιδιαίτερα αυστηρή μαζί της. Το μουσικό σόου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου και μάλιστα η συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι μια έκπληξη, καθώς μέχρι και σήμερα κρατιόταν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Όσον αφορά στα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν σε αυτό τον κύκλο του μουσικού σόου, ακόμη δεν έχουν «κλειδώσει», ενώ ανάμεσά τους θα είναι η Άννα Ζηρδέλη, την οποία βλέπουμε στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο Open, αλλά και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο στενός συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Αυτός ο κύκλος του «Just the 2 of us» είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον Νίκο Κοκλώνη, καθώς η μάχη της τηλεθέασης είναι σκληρή και θέλει να κάνει τη διαφορά. Όσον αφορά στην κριτική επιτροπή, τα πρόσωπα που θα την απαρτίζουν θα είναι τα ίδια: η Δέσποινα Βανδή, η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Βίκυ Σταυροπούλου.